torstai 29. elokuuta 2013

A bad workout is better than...

... no workout.
 
Tänään ei salitreeni yhtään kulkenut. Energiat oli vähissä ja salilla oli liikaa porukkaa. Söin lounaan jo klo 11 jälkeen, klo 14  jälkeen rahka-marja välipalan ja vielä klo 16 aikaan banaanin. Energiaa ei ollut enää tarpeeksi puoli kuuden aikaan, ja se kyllä tuntui. Päätin myös jättää treeniä edeltävän latausjuoman ja treenijuoman välistä  ja mennä pelkällä vedellä. Sekin taisi olla virhe. Kesästä asti olen vetänyt noita lisäravinteita ja treenit on kulkeneet loistavasti. Ehkä ne sitten tosiaan auttaa saamaan treeneistä kaiken irti. Enää en kyllä lähde salille ilman laturia!
 
Salilla oli aivan liikaa porukkaa. Mulla meni hermo kun ei päässyt treenaamaan just niin kuin ajattelin, penkkejä piti siirrellä, painoja etsiä ja väistellä ihmisiä. Aarrgghh. Sinne pitää mennä joko heti neljän jälkeen tai vasta illemmalla. Taitaa tuo aika "suoraan töistä" olla liian ruuhkainen aika mun makuun.

Mutta silti. Treeni tuli tehtyä ja se hieman parani loppua kohti, kunnes ihan lopussa olin niin kuitti, että mikään ei enää onnistunut. Oli aika lopettaa treeni ja juoda ihana mansikan makuinen palautusjuoma, jota ilman en varmaan enää voisi elää. Tai ainakaan treenata :)

Kuva Pinterest.


Aina ei treenit kulje ja tulee niitä huonoja päiviä. Mutta ei se niin vaarallista ole. Tämä treeni nyt meni ihan persiilleen, mutta onneksi tulee taas niitä parempia päiviä.
 
Treeni on silti treeni ja mikään treeni ei koskaan harmita. Jälkikäteen ;)

Kuva Pinterest.


- Tiina -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti