keskiviikko 28. elokuuta 2013

WSC:n syysaikataulu!

Jee! Wasa Sports Clubin uusi syysaikataulu on julkaistu Facebookissa! Tätä on odotettu! Ja olihan siellä ilouutisia, nimittäin viikossa on peräti 2 kahvakuulatuntia entisen nollan sijasta ja Crossfit tunteja on lisätty. Nyt näköjään ovat saaneet tuon Crossfit-nimen rekisteröityä, eli WSC on siis virallisesti Crossfit-sali, ei tarvitse enää puhua Crosstrainingista mistä mun mieleeni ainakin tulee crosstrainer -laitteella "juokseminen".

Anyway, mahtava uudistus on myös, että Crossfit tunneista on erikseen WOD:it ja lisäksi Advanced-tunnit. Viimeaikoina on näyttänyt siltä, että tunneilla mennään jo liian advanced-tasolla, joten mukaan ei uskalla hypätä enää kun on viimeksi ollut talvella. Nyt voi siis jälleen osallistua Crossfit-tunneille. Huippua muuten on myös, että Crossfitiä voi harrastaa myös aamulla, nimittäin perjantaisin ensimmäinen Crossfit-tunti alkaa klo 6:45. I'll be there ;) Ehkä.

En tiedä näkeekö tästä kuvasta mitään, mutta aikataulu löytyy WSC:n Facebook-sivuilta. Netissä aikataulu löyty yvain Blogeista, eli tästä linkistä.

Muuta uutta ja ihmeellistä aikatauluissa ei sitten ollutkaan. Pientä muutosta aikatauluissa.


Ei muuta kuin kahvakuulaileen ja crossfittaileen! :)

- Tiina -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti