keskiviikko 7. elokuuta 2013

Kehoanalyysin tuloksia

Mun salilla on mahdollisuus saada ilmainen kehoanalyysi muutaman (?) kerran vuodessa. Ajattelinpa julkaista tänne kehoanalyysin tuloksia.
 
Kävin kesäkuussa mittauttamassa itseni kolmen viikon superdieettaamisen jälkeen. Harmitti, kun en hoksannut käydä ennen Superdieetin alkua. Lisäksi edellisenä päivänä olin syönyt aika vähän Mittauspäivänä olin ollut ehkä jopa  6 tuntia syömättä ja nälkä oli kauhea! Eli sellainen tausta mittauksille, pitää muistaa ennen seuraavaa mittausta olla samanlaisella nälkäkuurilla pari päivää! Menen varmaan syksyllä syys-lokakuussa uuteen mittaukseen. Haluan tietää onko lihasmassa yhtään kasvanut tämän hullun treenaamisen myötä. Laitan sitten tulokset taulukkomuotoon, että on selkeämmin vertailtavissa.
 
Kirjoitan tähän suoraan lapusta, josta iPhonella hämärässä otettu kuva ei häikäise laadullaan!
 
Pieni lappu, tärkeät tiedot!
11.6.2014 klo 13:27
Age: 32
Height: 163 cm
Clothes weight: 0,5 kg
Weight: 58,9 kg
Fat %: 21,6 %
Fat mass: 12,7 kg
FFM (Fat free mass): 46,2 kg
Muscle mass: 43,9 kg
TBW: 32,5 kg
TBW %: 55,2 %
Bone mass: 2,3 kg
BMR: 5740 kJ / 1372 kcal
Metabolic age: 17
Visceral fat rating: 2
BMI: 22,2
 
Desirable range:
Fat %: 21,0 - 32,9 %
Fat mass: 12,3 - 22,7 kg
 
Eli yhteenvetona voisin sanoa olleeni enemmän kuin yllättynyt tuloksista! Muistelisin parisen vuotta sitten mitanneeni jollain kotivaa'alla rasvaprosentikseni 26 %. Se ei toki ollut mikään luotettava mittaus, niin en varmaksi osaa sanoa. Mutta nyt 21,6 % eli tuon toivotun rangen alarajoilla!

Paino oli tuossa vaiheessa tippunut toukokuusta kolmisen kiloa. Tuohon painooni olen tyytyväinen vaikkei se pelkkä paino mitään kerrokaan. Lihasmassaa on mielestäni yllättävän paljon painoon verrattuna.
 
BMR tarkoittaa kalorimäärää jonka perusaineenvaihdunta kuluttaa levossa. 1372 kcal on mielestäni aika suuri määrä! Siihen vaikuttaa muut ylläolevat tekijät, paino, lihasmassa ym. Tähän kun lisätän vielä normaali arkiaktiivisuus ja kuntoilut päälle niin päivässä saisi saada noin 2000 kcal että energian kulutus ja saanti olisi yhtä suuret.
 
Jännä nähdä sitten seuraavan mittauksen tulokset. Tuon kesäkuisen jälkeen paino on pysytellyt samassa, mutta sali ja juoksu ovat lisääntyneet. Toivon, että treenien tulokset näkyisi mittauksessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti