TREENIMUIJA

Tervetuloa blogini lukijaksi! 

Toivottavasti viihdyt blogini parissa!

Treenimuija-blogin takana on tavallinen reilu kolmekymppinen nainen Pohjanmaan sydämestä, Vaasasta. Elän onnellisessa parisuhteessa avomieheni kanssa ja olen kahden kissan, Sepon ja Jopen äiti. Treenailen tietenkin terveyden mutta tottakai myös tiukemman kropan toivossa!

Rakastan hikisiä kuntosalitreenejä, pitkiä kävelylenkkejä meren rannalla, juoksun aiheuttamaa fiilistä, värikkäitä treenivaatteita ja kivoja lenkkareita, herkullista ruokaa ja terveellisiä elämäntapoja. Noudatan gluteenitonta ruokavaliota jonka lisäksi ruokani on sekoitus raakaruokaa, kasvispainotteista sekaruokaa ja kuntosaliharjoittelua tukevaa terveellistä syömistä. Entinen suklaa-addikti, joka nykyään nauttii suurimmaksi osaksi raakaherkuista. Syöminen, kokkailu ja ravinto on suuri intohimoni.

Blogi sai alkunsa innostuksesta muita treeniblogeja kohtaan. Ne toimivat minulla motivaattorina, ja oman blogini tavoitteena onkin motivoida ihan tavallisia kuntoilijoita tekemään joka päivä tai edes joka viikko terveellisempiä valintoja elämässään. Olisi mahtavaa saada blogiin edes yksi kommentti, kuinka blogin avulla on inspiroitunut lähtemään lenkkipolulle tai salille! :)

Palautetta ja ideoita blogin sisällöstä otetaan mielellään vastaan! :)

Treeni-intoa kaikille!

Terkuin,
Tiina

3 kommenttia:

 1. Hei Tiina,

  Törmäsin sun blogiin vahingossa.. Hyvä meininki:)
  Terkkuja Helsingistä!

  jani s.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jani kommentista! :) Ja tervetuloa lukijakseni!
   Mukavaa viikonloppua Helsinkiin!

   t. Tiina

   Poista
 2. Heippa Tiina!

  Mua itseä kiinnostaisi myös osallistua tuolle Trainer4youn hyvinvointivalmentajakurssille ja ehkä jatkaa sitten pidemmällekin, mikäli kipinä oikein syttyy. Katsoin, että seuraavan kerran Vaasassa olisi koulutusta tarjolla toukokuussa. Mielelläni kuulisin kuitenkin ihan "oikeita" kokemuksia kyseisestä koulutuksesta, viitsisitkö vaikka maililla kirjoitella mulle vähän fiiliksiäsi? Kannattaako/eikö kannata? :) (tbsuvin@gmail.com) En löytänyt sun mailiosoitetta mistään, niin piti kommentoida tänne.

  VastaaPoista