torstai 29. elokuuta 2013

Illan viettoa ja uusia lehtiä!

Eilen kotiin tullessani postista oli tullut mukava yllätys. Laatikkoon oli ilmestynyt sekä uusin FIT että KuntoPlus -lehdet! Mahtavaa! Näistä riittää taas iloa pitkäksi aikaa!

Molemmissa lehdissä oli taas niin paljon mielenkiintoista. FIT:ssä oli mm. 3 erilaista teho-ohjelmaa/ruokavaliota laihduttajalle, lihasten kasvattajalle ja puhdistautujalle, Anna Virmajoen ruokapäiväkirja, mielenkiintoinen haastattelu Aira Samulinista (miettikää mimmi on 86v!! Siinä tavoitetta!) ja Kaisa Jaakkolan taistelusta kilpirauhasongelmien kanssa. Lisäksi vielä herkullisia ruokaohjeita ja syksyn treenivaatteita. Nämä oli minua kiinnostavimmat jutut, mutta lisäksi oli vielä mm. raskaana olevan ruokavaliosta sekä miten lenkkeillä koiran kanssa tehokkaasti. Hämmästelen joka kerta, miten FIT:ssä osaavat tehdä kuukausi toisensa jälkeen näin mielenkiintoista ja monipuolista lehteä!!

(mainoslinkkejä)

Päivitin tuohon vasemmalle FIT-lehden tilaukseen vievän bannerin. Siitä vain syksyksi uutta lehteä tilaukseen! :) Tilaajalahjaksi saa kivan Hanna Sarenin suunnitteleman laukun!

KuntoPlus meni heti miehen luettavaksi kun siinä oli juttua tuosta uudesta muotidieetistä 5:2, eli jossa 2 päivää viikosta paastotaan. KuntoPlussasta tekee erilaisen muihin sporttilehtiin verrattuna, että siinä on alussa paljon pieniä juttuja, uusia tutkimustuloksia ym. mielenkiintoisista aiheista. Nämä nopeat jutut on antaneet mulle monta ahaa-elämystä. Aina ei tarvitse lukea sivujen mittaisia artikkeleita tietääkseen uusimmista jutuista. Ja lisäksi tietenkin paljon juttuja juoksusta ja muusta liikunnasta, ruokavalioista sekä paljon muuta hyvinvointiin liittyvää!

(mainoslinkkejä)

Tästä alla olevasta bannerista voit tilata KuntoPlussan. Bannerissa näköjään pyörii väärä kylkiäinen. Tilaajalahjaksi voi nyt valita joko hienon juoksukellon tai lämpökerraston syksyn ja talven lenkkeilyjä ajatellen. Kumman sinä valitisisit? Tuo on kyllä tosi hyvä tarjous, kun tilaamalla 3 numeroa hintaan 12,90 saa vielä noin upen tilaajalahjan!
Se mainospläjäyksistä.

Illan paras hetki oli kyllä, kun sai ihanan vadelma-suklaa smoothien lasiin, uudet sporttilehdet eteen ja teeveestä pyörimään Suurin Pudottaja. Ihana ja rentouttava ilta!

 

Smoothie sisälsi tänään baanania, maitorahkaa, vadelmaa, suklaan makuista Reco-jauhetta ja rasvatonta maitoa. Nami!!! Tuosta yhdistelmästä tulee ihanan sileää ja pehmeän makuista juomaa ja todellakin vie herkkuhimon ja kielenkin mennessän! :)


- Tiina -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti