torstai 1. elokuuta 2013

Sataa, sataa.... pyöräilee!

Ilta-Sanomien säätutka valehteli mulle tänään. Sadealueen piti liikkua sisämaan puolelta ja rannikon piti säästyä vesisateelta. Toisin kävi. Vettä alkoi satamaan tietenkin just silloin kun piti lähteä pyörällä kotiin salilta. Eipä siinä muu auttanut kuin pyöräillä vesisateessa. Eihän me sokerista olla, kuten yläasteen liikunnan opettajalla oli tapana sanoa kun laittoi meidät hyppäämään pituutta vesisateessa.

Vihdoin kotiportailla!

Onpa kivaa olla ihan läpimärkänä ja rillit huurussa :D

Pakko muuten vielä tilittää päivän lounaasta. Yllätyin, että työpaikkaruokala olikin jo auki, kun yleensä on kesän ollut kiinni. Tai sitten mä vain kuvittelin niin, kun omat eväät on olleet niin hyviä :)

Tänään söin pitkästä aikaa jättisuuren salaattilounaan. Inhoan ylikaiken tonnikalaa, mutta koska se sisältää niin paljon protskua, niin päätin etukäteen, että jos siellä on tonnikalaa salaatin kanssa, niin syön vaikka väkisin, pelkkä feta ei riitä, kun töiden jälkeen piti vetää salitreenikin. Siellähän oli sit tasan fetaa ja tonnikalaa. Otin annoksen molempia. Muuten salaattina oli jäävuorisalaattia, kurkkua, tomaattia, kurpitsaa, aurinkokuivattua tomaattia ja porkkanaraastetta. Jälkkäriksi pari palaa omenaa ja appelsiinia.

Tää oli ihan jees setti tonnikalaa lukuunottamatta!


Tonnikalankin söin, vaikka vaikeeta se oli! Se maistui ihan hirvittävältä!! Kuinka oppisin syömään tonnikalaa? Onko se nyt niin terveellistä, että kannattaa opetella? Aika kauan mä tuota tonnikala-annosta söin, että sain nieltyä alas...

Näin reippaasti söin kuitenkin melkein kupin tyhjäksi vaikka laatta meinas lentää :)


Jep. Eipä tämän kummempaa tällä kertaa! Viikonloppuna on lämmintä, jee!

- Tiina -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti