tiistai 13. elokuuta 2013

Oodi pepputreenille!

Ihana aamutreeni! Heräsin aamulla kuudelta ja pakkasin pyyhkeet, vaihtovaatteet, meikit ja koko päivän eväät kassiin ja lähdin fillaroimaan kohti salia. Työkaverini J sai houkuteltua mut salille mukaan (tai oikeastaan itse vaadin päästä mukaan ;) ) treenaamaan ennen työpäivän alkua. Entiselle aamutorkuttajalle mahdottomalta kuulostava suoritus... Mutta mikä tahansahan onnistuu kun vaan päättää niin.

I choose to do it.
Kuva Pinterest.

Olin myöhässä alkuperäisestä aikataulusta enkä ehtinyt käydä viemässä eväitä ensin työpaikalle jääkaappiin, mutta sain jättää evääni salille jääkaappiin! <3 Kiitos WSC!

J olikin jo "isojen miesten puolella" tekemässä alkulämppäreitä. Latasi mulle tankoon 40kg (kympin levypainot päissä ja 20kg tanko) ja pisti kyykkäämään. Jalat hartioiden leveydellä ja niin syvään kuin pääsee. Ja enhän mä niin syvälle sitten päässytkään kuin kuvittelin. 40kg hartioilla painoi aamulla aika paljon! 

En tiedä mitä pelkään siinä syväkyykyssä, etten pääse sieltä ylös vai että polvet poksahtaa? Vai onko mulla vain lonkankoukistajat niin jumissa etten pääse? Lisättiin vähän painoja enkä päässyt enää edes 90 asteen kulmaan. Lopulta J sanoi, että nyt laitetaan sulle vitoset päihin ja kyykkäät niin alas kuin pääset. No, sillä painolla pääsinkin alas asti ja jouduinkin heti tekemään pidempää sarjaa. Mähän oon muuten tehnyt muutaman kuukauden 20 toiston sarjaa, ja sen huomasi. 30kg:lla olis tullut vaikka kuinka paljon toistoja! Kyllä muuten tuntui äässissä!!

Joo joo! Seuraavaksi yritän alemmas!
Kuva Pinterest.

Treeni olikin vasta alussa tässä vaiheessa :D Siirryttiin tekemään askelkyykkyjä smith-laitteessa. Harmitti, kun en ottanut puhelinta mukaan, niin J olis voinut ottaa musta parit treenikuvat! Mikä ihme mua vaivas! Taisin olla vielä unessa, kun en ajatellut blogin päivittämistä vielä tuossa vaiheessa päivää! :D

Askelkyykyt ei tod ole mun vahvinta aluetta. Mä aina horjahtelen enkä saa tasapainoa pysymään, teen liikaa takajalalla ja pohje alkaa jumittamaan. Smith-laitteessa onneksi kuitenkin tanko tulee suoraan alas ja kun vaan etujalkaa laittaa tarpeeksi eteen niin asento pysyy hyvänä. Halusin ensin kokeilla liikettä ilman painoja, ajattelin, että kuolen liikkeeseen muutenkin. Mutta sehän tuntuikin ihan hyvältä! Ainakin meni perille sinne minne pitää! Ekan kierroksen jälkeen J latas mulle vitoset päihin ja ajattelin, että nyt en kyllä ainakaan enää pysty. No, tottakai mä lopulta pystyin ja kevyesti meni ;) Lopulta taidettiin vielä laittaa 2,5 kg päihin lisää ja menihän silläkin. Lopuksi tein vielä ilman painoja niin paljon kuin jaksoin ja 15 toiston jälkeen alkoikin jo polttaa. Mahtavaa!!

Ei lisäkommentteja.
Kuva Pinterest.Tehtiin vielä lisäksi pohkeet ja vatsat. Pohjetreeni oli järkyttävän raskas, mutta selvisinpä siitäkin. Suurimmat kirosanat varmaan tuli pohjelaitteessa! :D

Viimeisenä liikkeenä tehtiin vatsat vatsapyörällä. En ole koskaan saanut tehtyä varmaan yhtäkään toistoa tuolla pyörällä, mutta niin vaan vedin J:n tsempillä kympin sarjoja (2 tai 3 kertaa? Aamulla puolet yksityiskohdista meni ohi ;) ). En mä kovin alas asti päässyt, mutta ei ole sellaista tuntua ylävatsalihaksissa ennen ollut! Ensi kerralla sitten alemmaksi siinäkin!


Kuva Google kuvahaku / Kuntopiste.com

Jee! Siis niin älyttömän hyvä fiilis jäi aamun treenistä! Kyllä kannatti lähteä aamulla unenpöpperössä polkemaan kohti salia! Hikisen treenin jälkeen vielä pääsi salin vastaremontoituun suihkuun. Hienot uudet suihkutilat oli tehty!

Töissä vedin heti protskut naamaan ja sen jälkeen aamun kahvitauolla ihana rahka-mehukeitto-marja aamupala. Voisiko päivä paremmin alkaakaan?

Iloisia aamuheräämisiä kaikille aamutreenaajille!

- Tiina -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti