maanantai 5. elokuuta 2013

Testissä Jooga-sovellus!

Tykkään kovasti joogailla kotona. Sain 30-vuotissyntymäpäivälahjaksi jooga-dvd:n, joka osoittautui tosi ihanaksi ohjelmaksi ja olen kuluttanut levyä aika paljon. Nyt reilu 2 vuoden käytön jälkeen ajattelin, että pitäisi saada jostain kaivettua uusia joogaohjelmia, joilla voisi kotona treenailla.

Etsin kuntoilusovelluksia tablettiini, jossa on Android-käyttöjärjestelmä. Löysin ilmaisen joogasovelluksen DailyYoga. Se oli saanut hyviä arvosteluja ja päätin ladata sen tablettiini. DailyYogassa on paljon erilaisia ohjelmia, osa on ilmaisia ja Pro-tunnuksella merkityt ohjelmat ovat maksullisia. Kokeilin ilmaista BodyToning I -ohjelmaa, josta oli valittavana 20 tai 30 minuutin ohjelmat.



Levitin joogamattoni olohuoneen lattialle ja laitoin 20 minuutin ohjelman päälle. Rauhoittava joogailuun soveltuva musiikki soi taustalla. Ohjelmassa oli ohjaajana Amy (DailyYogan nettisivuilla http://www.dailyyoga.com/yoga-programs.html ohjelmien esittelyjen yhteydessä oli ohjaajatkin mainittu nimeltä! :) ) Ohjelma oli ihan hyvä, ei mitään vaikeita liikkeitä, mutta ihania lihaksia venyttäviä liikkeitä ja muutama vähän voimaa ja tasapainoakin vaativaa liikettä. Ohjaus oli selkeää ja ennen seuraavaan liikkeeseen siirtymistä tuli ilmoitus kuinka monen sekunnin päästä siirrytään ohjelmassa eteenpäin. Näytön oikeassa reunassa näkyi alekkain muutama seuraava liike, joten näki jo etukäteen mitä on tulossa seuraavaksi.



Ehdottomasti jatkan DailyYogan käyttöä vaikka tosiaan päivittäin! Tämän avulla saa helposti sitä venyttelyäkin lisättyä! Ohjelma on monipuolinen, helppo käyttää ja ulkoasultaan hieno. Se sisältää valmiiden ohjelmien lisäksi myös PoseLibraryn, josta voi selailla erilaisia joogaliikkeitä. Sovellus on saatavilla Androidiin, Applen ja Windowsin mobiililaitteisiin ja tabletteihin. Pikaisella tsekkauksella iPhonessa oli eri ohjelmat ilmaisia kuin Androidissa. IPhonessa pitää lisäksi erikseen ladata vielä perus DailyYogan lisäksi ohjelmat jotka haluaa tehdä, eli kaikki ei tule valmiina perussovelluksen mukana.


Suosittelen kokeilemaan sovellusta!

Rentouttavia joogahetkiä! :)

- Tiina -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti