maanantai 30. syyskuuta 2013

Meillä kissatkin syö Liten mukaisesti

Älkää koskaan ikinä jättäkö juuri uunista otettua vuoallista seitiä ja kasviksia ja menkö laittamaan pyykkiä ja jättäkö kissoja nälkäisinä odottamaan pyykkien laittamista.

Nimittäin voi seurata tällainen episodi, joka minulle tapahtui 15 minuuttia sitten.

Tein koko vuoallisen seitiä, tästä oli tarkoitus tulla kolme annosta.
Eipä jäänyt mulle enää kuin kaksi annosta.


Syyllinen jäi lymyilemään pöydän alle.


Mitä tekee velipoika? Käy ensimmäisenä kiinni kukkakaaliin!

Nam! Hyvää kukkista!

Lopulta vielä raejuustoa & pinaattia sekä se seiti.


Että sellainen episodi. Ei voinut olla edes kauhean vihainen, koska ei siitä olisi ollut enää tuossa vaiheessa mitään hyötyä. Ruoka meni jo parempiin suihin. Arvatkaapa vaan, että tuliko enää erikseen  iltapalaa. No ei tullut. Saa nähdä miten poikien mahat tuohon reagoi. Toivottavasti aamulla ei ole oksennukset matolla...

Voi elämä näitä eläimiä! On ne joskus niin rasittavia, mutta toisaalta ei niille voi kuin nauraa! On se ainakin hyvä, että ovat omatoimisia ruokansa suhteen.

- Tiina -


2 kommenttia:

  1. Meillä sama juttu, mitään ei voi jättää esiin tai menee (kissojen mielestä) parempiin suihin. Tyypillisiä keskusteluja meillä on mm.
    Minä: "Tein sulle aamupalaa, laitoin sen mikroon sisälle ettei kissat syö sitä."
    Lapsi 1,2 tai 3: "Ok!"
    Uunivuoassa tehtyjen ruokien päälle laitan aina uunipellin, estämään kissoilta suoran pääsyn ruokaan jne. Minkäs teet, kun nyt meille on sattunut tulemaan perheenjäseniksi viisi kissaa plus koira, joka tekee yhteistyötä kissojen kanssa. "Pudota sä hei tuo ruoka ja sit syödään se yhdessä, mä vartioin ettei emäntä tuu." :D

    VastaaPoista