sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Kuluneen viikon treeneistä yhteenvetoa

Mahtava tunne, kun treenit sujuvat taas mukavasti parin viikon takkuilujen jälkeen. Hyvä fiilis on koko ajan ja liikuntaa voisi harrastaa joka päivä enemmänkin. Kroppa oikein huutaa liikkumaan! Ruokaa pitää vaan muistaa syödä tarpeeksi, että keho saa tarpeeksi polttoainetta.

Laitan kaikki treenini ylös HeiaHeiaan. Saan itse tosi paljon motivaatiota kun saan kirjata treenini ylös ja seurata mitä sitä on tullut tehtyä. Olen pitänyt HeiaHeiaa vuoden 2010 alusta, eli mulla on kohta jo neljän vuoden treenit ylhäällä. Treenien määrä on noussut huimasti tuona aikana! Postailen varmaan loppuvuodesta yhteenvetoa näistä menneistä vuosista.

Tässä alla on HeiaHeian Treenilokista napattu kuva tämän viikon treeneistä. Olen asettanut HeiaHeiassa tavoitteekseni treenata 10 tuntia viikossa ja tällä viikolla tavoite on jo täynnä. Lisäksi sain näköjään tuollaisen mitalin: 50 kertaa salilla tänä vuonna tuli juuri täyteen. Muita HeiaHeian saavutuksia tältä vuodelta on 50 kertaa kävelyä, 100 kertaa pyöräilyä ja 20 eri lajia vuoden aikana. Eri lajeista tulee mitalit aina 10, 50 ja 100 treenikerran jälkeen. Liten ansiosta tavoittelen vielä salitreenistä 100 kerran saavutusta! :D


Kuva omasta HeiaHeiasta


Kuva omasta HeiaHeiastaTässä vielä yhteenvetoa viikon treenaamisesta:

Maanantai:
Pyörällä töihin 6 km / 20 min, töiden jälkeen vein miehelle pyörä kotiin autolla vietäväksi hänen salireissun yhteydessä ja itse tulin juosten kotiin vajaa 6 km

Tiistai: 
Tiistaina energiaa oli kuin pienessä possussa ja päivän aloitin aamuaerobisella. Tein 45 min 4,5 km kävelyn aamulla + 3 asteessa! Tähän päälle pyöräily töihin. Illalla luentojen jälkeen menin salille, lämmittelin juoksumatolla 12 min ennen puolen tunnin core-tuntia. Sitten vielä pyörällä kotiin. Ja kylmä oli!!

Keskiviikko:
Pyörällä töihin. Töiden jälkeen salille 55 min jossa oli vuorossa jalat, olkapäät ja ojentajat. Ihan kiva treeni vaikkei mitään varsinaista ohjelmaa noudattanutkaan. Odottelin vain tulevia Liten ohjelmia ja siihen saakka salilla on ollut vähän "poukkoilua". Autolla kotiin ja fillari peräkoukkuun viritettävässä telineessä matkaan.

Torstai:
Bussilla töihin. Päivän ainut liikunta tunnin sähly kivassa kaveriporukassa. Siellä on aina niin hauskaa!

Perjantai:
Työviikon jälkeen oli niin poikki, ettei jaksettukaan lähteä BodyBalanceen, mikä oli ollut suunnitelmissa. Sen sijaan mies sai onneksi vakuutettua, että kannattaa edes käydä ulkona lyhyellä lenkillä. Teimme reilun puolen tunnin kävelyn raittiissa ilmassa ja hyväähän se tosiaan teki!

Lauantai:
Lauantaina halusin lähteä pidemmälle kävelylenkille. Teinkin yli 7 km / yli tunnin lenkin raittiissa ja aurinkoisessa syyssäässä! Oi että se oli ihanaa! Puolen päivän tienoilla lähdimme salille BodyBalanceen. Harmitti niin paljon, että perjantaina se jäi väliin, niin lauantaina oli sitten pakko! Pääsin ensimmäistä kertaa tekemään Balancen uusimman ohjelman. Vielä en oikein osaa sanoa mitä mieltä siitä olen :) Hyvää musiikkia siinä ainakin oli! Balancen jälkeen teimme vielä Liten ensimmäisen salitreenin, selkä-takareisi -ohjelman. Tosi hyvä fiilis jäi tulevista treeneistä!

Sunnuntai:
Juoksu on vähän takunnut sen jälkeen, kun en päässytkään osallistumaan Vaasa Maratonin varttimaratonin juoksuun. Ehkä juoksuitseluottamukseni on kadonnut jonnekin! Tänään kuitenkin aloitin päiväni juoksulenkillä. Pitkästä aikaa juoksu tuntui taas hyvältä! Juoksin 6,95 km 46 min. Keskinopeus oli 9 km tunnissa. Olin ihan tyytyväinen juoksuuni!
Lisäksi kävin alkuillasta tekemässä Liten toisen treenin salilla. Ihanaa tehdä lyhyitä sarjoja ja treeniinkin menee vain puolisen tuntia! Tämän päälle pyöräilin kotiin. Oli ihanan raikas syyssää ja huomasinkin taas ajattelevani kuinka paljon rakastankaan viileneviä päiviä! Syksy on ihanaa aikaa!

Pistänpä tähän alle vielä kuvia, joita yritin salilla ottaa niin, ettei kukaan huomaa :D Oh nou, kuvissa oleminen ei tosiaan ole mun vahvinta aluetta :D
Kohta alkaa treenit jee!
Ei vaan näy naamasta kuinka innoissani mä oon,
poseeraaminen on vakavaa hommaa! :D

On mulla jo vähän tuota etureittä kertynyt.

Takareidessäkin on hitusen verran kaarta,
jospa ne lihakset tuosta vielä kasvais Liten myötä!
Näköjään reisien jännittäminen ja vatsan sisään
vetäminen samaan aikaan on mahdoton tehtävä! :D

Päivällä söin lounaaksi tällaista uunivuokahässäkkää,
johon keitin pastaa, tein kastikkeen jauhelihasta/tomaattimurskasta,
laitoin väliin  munakoisoviipaleita ja päälle raejuustoa.

Salin jälkeen maistui täytetyt paprikat,
lisänä extra-annos täytettä + tomaattia ja parsakaalta

Eilen tekemäni mutakakku odottaa vielä
jääkaapissa illan herkkuhetkeä.
Sitten on vähäksi aikaa herkut pannassa!
Tai pitäiskö sanoa, että herkut muuttaa muotoaan?


Taidanpa mennä vielä valmistamaan jotain ruokaa valmiiksi ensi viikon kiireitä silmällä pitäen. Sitten aion keittäa ison kupillisen vihreää teetä ja nauttia tuota mutakakkua. Siihen ohje muuten löytyy The Good Morning -blogista tämän linkin takaa.
Riemukasta tulevan viikon alkua!
- Tiina -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti