torstai 26. syyskuuta 2013

LITE:n ohjeista ja omista tavoitteista!

Tätä päivää on odotettukin jo FitFarmin LITE-ohjelmaan liittymisestä asti! Tänään vihdoin julkaistiin ruokavaliot ja treeniohjelmat nettiin. Minä aloitin toukokuussa Superdieetin, jota ehdin noudatta 3 viikkoa ennen matkalle lähtöä. Siitä asti olen kuitenkin pitänyt ruokavalion takaraivossa ja treeniohjelmia noudatin kunnes aloin odottelemaan LITE:n ohjeita.

Tarkemmin LITE:n ohjeista en aio, saa enkä edes halua täällä kertoa. Olen itse maksanut liittymisestä enkä halua (enkä saa) niitä kenellekään täällä ilmaiseksi jaella. Suosittelen siis kaikille kiinnostuneille menemään FitFarmin sivuille ja tutustumaan tarkemmin mitä siellä sanotaan LITE:stä ja päättämään itse haluaako lähteä mukaan nettivalmennukseen vai ei. Superdieetin myötä tiedän kuitenkin, että liittyminen kannattaa, antaa motivaatiota ja roti säilyy kun itse ohjeista maksaa!
Ruokavaliolta en odottanut mitään yllätyksiä, eikä niitä oikeastaan tullutkaan. Tiesin, ettei LITE:ssä ole esimerkiksi kasvisten osalta niin tiukkaa kuin Superdieetissä. Tämä on hyvä, sillä minä pidän värikkäistä kasviksista :) Ja onneksi tuohon 10 viikon ohjelmaan sisältyy pari tankkauspäivääkin.

Niin kauan olen haaveillut kiinteämmästä kropasta ja toivonut, että tällä omalla tavallani se voisi joku päivä onnistua. Kun tajusin, että mikään ei toteudu toivomalla, liityin LITE:en. Ajattelin ennen, että ehkä vartaloni vain on tällainen, ettei se miksikään muutu. Mutta muutkin pystyvät muokkaamaan omaa kroppaansa, niin tottakai minäkin pystyn. Nyt en enää mieti pystynkö, vaan maanantaina alkaa tosi toimet! :)



Kuva: Pinterest

En vieläkään uskalla haaveilla tiukasta vatsasta, mutta haluan pepun piukemmaksi ja käsivarret kiinteiksi! Olkapäihin lisää pyöreyttä ja ojentajasta höllyvät pois. Habaa lisää! :) Olen menossa ensi tiistaina omalle salilleni kehoanalyysiin. Sitten uudestaan 10 viikon jälkeen, niin voi verrata onko edistystä tapahtunut! Lisäksi pitää tietenkin ottaa kuvat ennen-jälkeen tilanteista :)


Tässä alla olevassa kuvassa on mun mielestä ihana vartalo, okei tuollaista vatsaa en usko/uskalla haaveilla ikinä saavani, mutta nuo käsivarret, aah!

Kuva: Pinterest

Alla olevassa kuvassa taasen on täydellinen takalisto! Huh, tuollaisesta ei voi kyllä kuin haaveilla! ;) Mutta pitää nyt kuitenkin tavoitteita asettaa!
 
Kuva: Pinterest
Ja apua mikä selkä tässä alla olevassa kuvassa. No, ehkä 10 viikon treenillä ei ihan tällaista saa aikaan, mutta lihaksikas selkä on mun mielestä aina niin hot, niin naisilla kuin miehilläkin! Eli lisää muhkuja selkään, kiitos!
No okei, ehkä tässä kuvassa on aavistus liikaa, mutta pitää asettaa tavoitteet korkealle. Jos niistä saavuttaa puoletkin niin on jo aika hyvä! ;)
 
Kuva: Pinterest

LITE:n salitreeniohjelma vaikutti tosi hyvältä! Siinä on kolmijakoinen ohjelma jota olisi tarkoitus tehdä neljänä päivänä viikossa. Osa liikkeistä nimien perusteella vaikutti oudoilta, mutta niistä pitäisi olla vielä videot tulossa, joista voi käydä liikkeet läpi. Sarjat on mielestäni jaettu tosi hyvin lihasryhmien välillä. Tai tietenkin on, kun on ammattilaiset olleet ohjelmaa tekemässä! :)

Lisäksi tuli kahvakuulaohjelma jossa voi tehdä alavartalon ja ylävartalon treenin joko kerralla molemmat tai jakaa ohjelman kahdelle eri treenipäivälle.

Uskon kyllä, että kunhan vain LITE:ä noudattaa, tuloksia saa aikaan jo tuossa kymmenessä viikossa. Kärsimätön ihminen kuin olen, niin toivon nopeita tuloksia. Pitää kuitenkin muistaa, ettei tavoitteena ole olla kunnossa vain silloin 10 viikon päästä, vaan saada tästä pysyvä olotila myös varsinaisen projektin jälkeen!

Kuva: Pinterest

Innolla odotan, miten projekti alkaa ja etenee! :)

Tsemppiä kaikille muillekin LITE:läisille seuraavaan kymmeneen viikkoon!

- Tiina -

4 kommenttia:

  1. Jeij! Itse liityn myös Liteen, mutta aloitan sen viikkoa myöhemmin kuin muut, sillä minulla on vielä juoksuohjelma kesken (ensi viikko vielä sitä). Mitä siinä Litessä sanottiin tuosta aerobisesta? Onko rauhalliset lenkit suositellumpia kuin juoksulenkit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole muuten sanottu vielä mitään aerobisista. Ymmärsin niin, että vielä olisi varsinainen treeniohjelma tulossa? Vai onkohan se Extra-treeni se varsinainen treeni? :) En tiedä! Odotellaan! Ehkä sieltä on vielä parempia ohjeita tulossa.
      Ja jos ei, niin aerobisesta voidaan kysellä sitten maanantaina kun FitFarmilaiset alkavat vastaamaan kysymyksiin siellä Foorumilla! Minä ainakin aion juosta ainakin kerran viikossa. Enkä kävelyäkään aio lopettaa! :) Tsemppiä sulle Liteen! :)

      Poista
  2. Moikka.
    Aloitin myös Liten, siinä Weightloss ohjelmassa...10 kiloa rasvaa pois ja lihasta jonkun verran tilalle niin hyvä olisi :) Mä mietin myös että miksi se on extra ohjelma?? Kun luulin että se olis jo tuo THE ohjelma...eihän kellään nyt ole aikaa alkaa asua sielä salilla :) Ohjelma vaikutti kuitenkin kivalta ja ruokavalio aika pitkälti sellaiselta mitä ajattelinkin...ja jess, jäätelöä tankkauspäivinä :D ihanaa! Tsemppiä sulle Liteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tsemppiä tarvitaan! Sinulle myös!
      Huomasinkin juuri, että nythän on tullut se varsinainen treeniohjelma! Ja kotitreeniohjelma! Eli tuo extra-treeni on tosiaan siis extraa! :)
      Vielä kun tulisi ne videot niin tietäisi mitä tehdä! :D
      Tankkauspäiviä tosiaan odotellessa! ;) Hih!

      Poista