keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Taas mahtava uusi FIT ja päivän kalaruoka

Luin päivällä jo FIT-lehden Facebook-sivulta, että uusi numero on ilmestynyt. Kuukauden kohokohta kun saa avata uusimman FIT:n kansilehden ja päästä tutkimaan mitä mielenkiintoisia juttuja toimituksessa ovat jälleen kirjoittaneet. Lehti ei taaskaan pettänyt odotuksia. Lehden kansikin on aina  niin iloinen ja pirteä. Vai mitäs tykkätte tästä keltaisen, vihreän ja pinkin yhdistelmästä?
 


Laitan tähän alle mun mielestä mielenkiintoisimmat jutut, joiden kimppuun käyn samantien kun blogin päivittämiseltä ennätän! :) Lehdestä saa taas niin paljon uutta tietoa, vinkkejä niin treeneihin kuin syömiseen ja mielenkiintoista on lukea muiden naisten suhteista ruokaan ja liikuntaan.


Heräisköhän mun pylly näillä ohjeilla?

 
Mielenkiintoisia uusia peppuliikkeitä! Pitää testata!
 
Tässäpä tuli oikeaan  aikaan treenaajan 10 syntiä,
eli juttua siitä mikä treeneissä voi mennä pieleen.
 
Neljän naisen 250 päivän elämänmuutosprojektin
seuraaminen on mielenkiintoista
 
Tässä kerrotaan miten ruoan avulla voi
säilyttää nuorekkaan ulkonäön.
 
Suomalaisten julkkisnaisten ruokapäiväkirjat
luen lehdestä aina ensimmäisenä.
 
Mahtavana uutuutena Jutta vastaa -palsta!
 
Save the best till last =
Kukka Laakson kolumnit on ihanan provosoivia!
 
Nämä jutut ja paljon muuta löytyy siis tänään ilmestyneestä lehdestä. FIT ei selvästikään pettänyt taaskaan lukijakuntaansa! FIT on mun mielestä edelleen paras ja monipuolisen treenilehti, jossa on ravintoa, liikuntaa ja muita hyvinvointiin liittyviä juttuja sopivassa tasapainossa.
 
(mainoslinkkejä)
 
Alla olevasta bannerista voit tilata FIT:n itsellesi. Lehden hinta kaupassa on 5,90 € ja tällä tilauksella  saat 6 numeroa hintaan 21,90 € ja kaupan päälle vielä Hanna Sarenin suunnitteleman  laukun. Vau! Tämä tarjous kannattaa käyttää hyväksi!
 
 PÄIVÄN KALARUOKA
 
Selailin lehteä kun sain ruoan laitettua uuniin. Tein taas kerran uuniseitiä. Maustan seitifileet ensin suolalla ja pippurilla. Laitan päälle maitorahkaa johon sekoitan pestoa. Lisäksi uunivuokaan laitan kasviksia mitä kaapista löytyy, yleensä aina vähintään tomaattia. Lisäksi keitin riisiä. En ollut pitkään aikaan keittänyt riisiä ja totesin riisin laittamisen olevan todella pikaruokaa. Vesi kiehumaan ja riisit tulelle. Kun vaan odottaa aikansa niin riisi valmistuu itsekseen. Olen varmaan liikaa tehnyt erilaisia muuseja ja muita mitkä vaativat paljon pilkkomista ja soseuttamista. :) Eli  mun näkökulmasta tämä koko ruoka oli aika pikaruokaa, valmisteluihin meni max 15 minuuttia, jonka  jälkeen uuni ja hella hoitivat valmistuksen loppuun saakka.
 
Seiti on muuten mahtava ruoka! 100g seitiä sisältää 66 kcal ja 15 g proteiinia eikä juurikaan muuta! Seiti on myös edullista. Ostin 1 kg säkin seitifileitä (en siis paloja) Lidlistä ja kilohinta oli muistaakseni 5,99 €. Tuosta säkistä riittää kolmeen ruokaan kahdelle.
PÄIVÄN KUULUMISIA
 
Olin tänään päivällä hierojalla. Hierojakin järkyttyi mun jumiutuneesta vasemmasta hartiasta! Hieroja sai kyllä runnottua tuota lihasta mutta sen jälkeen tuntui, että hartia on jumissa entistä enemmän! Olen menossa lokakuussa vyöhyketerapiaan/akupunktioon niska-hartiavaivojen kanssa. Sitä kohtaan minulla on suuret odotukset. Josko vihdoin saisin tuon jumin pois tuosta hartiasta.

Salillakin kävin töiden jälkeen. Huomennahan ilmestyy FitFarmin ensi maanantaina ilmestyvän Lite-nettivalmennuksen ruoka- ja treeniohjeet. Innolla odotan treeniohjeita ja otan ne käyttöön saman tien. Tänään salilla piti kuitenkin tehdä vielä jotain muuta. Tein jalat, ojentajat ja olkapäät. Fiksua jumisilla hartioilla. Täytyy sanoa, että nyt kyllä tuntuu! :(
 
Huomenna sählyyn, perjantaina BodyBalanceen. Viikonlopulle haaveilen kunnon treeneistä, vähintään juoksu, sali ja jooga pitää saada mahtumaan ohjelmaan. WSC:llä on kyllä Les Mills superlauantai, jolloin menisi kyllä peräkkäin puolen tunnin BodyAttack ja BodyCombat. Ehkä taidankin lauantaina tehdä ne ja joogan ja sunnuntaina salin ja juoksun :) Kuulostaa suunnitelmalta!
 
Nyt lukemaan FIT:iä kunnes nukahdan! Hyvää yötä!
 
- Tiina -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti