tiistai 17. syyskuuta 2013

Aamun jalkatreenit + kyykkyvideo :)

Olin tänä aamuna pitkästä aikaa työkaverini kanssa salilla treenaamassa jalkoja. Aloitamme tekemällä syväkyykkyjä tangon kanssa. 30 kg:lla jaksan ihan helposti kyykätä alle 90 asteen, mutta tuolla videolla olevalla 40 kg:lla huomaan että ei mene tarpeeksi alas ja selkä taipuu liikaa. J sanoikin sitten, että työnnä ylös asti pakaroilla ja lantiolla. Huomasin, että en tee niin tarpeeksi joten alan tehdä liikettä selällä. Huoh! On tuo tekniikka joskus vaikeaa :)

Syväkyykyn jälkeen teimme jälleen askelkyykkyjä smith-laitteessa. 40 kg:lla en jaksanut takajalan polvella alas asti, mutta kun molemmista päistä tiputettiin 5 kg, niin johan alkoi liike mennä oikein ja tuntua oikeassa paikassa. Kyllä poltteli!

Vielä pohkeet laitteessa. J:n mukaan lopetin kesken, mutta 70 kg painolla 4 x 12 toistoa niin, että lopulta poltteli ja kävely tuntui tuskalta tämän jälkeen... Lopetin kesken tai en, niin kyllä silti tuntui ja liike meni perille! :)

Vielä vatsat vatsapyörällä ja siihenkin täytyy sanoa, että tarvitsen lisää voimaa vatsaan. Staattinen voima on hyvä lukuisten lankkutreenikertojen ansiosta, mutta varsinaista voimaa ei tarpeeksi tuohon vatsapyörään... Ei auta kuin treenata. Lankutkin oli kamalia niin kauan, että päätin vaan treenata niitä ja kehittyä :)

Sellainen treeni klo 7-8 tänä aamuna! :) Not bad vaikka ei kaikki ihan putkeen mennytkään!

Olin muuten perjantaina BodyBalancessa niin kuin kirjoitin tässä kirjoituksessa.  

Se oli niin ihanaa, juuri sitä mitä kaipasinkin tuolloin. Monet ajattelee, että Balance on liian kevyttä. Epäilijät, kokeilkaapa uutta ohjelmaa! Viime perjantaina ohjelmassa oli vasta puolet uutta ja puolet vanhaa, mutta uuden ohjelman jalkojen voimabiisi... Huhhuh! Oltiin varmaan 3 min per jalka staattisessa askelkyykkyasennossa ja siinä tehtiin käsillä ja yläkropalla erilaisia liikkeitä... Sanoisinko, että pikkuisen poltteli viimeiset minuutit!!

http://www.topfitness.cc/views.asp?hw_id=283Huomenna aamulla taidan mennä taas Balanceen. Mikä ihana aloitus päivälle keskittyä kunnolla liikkeeseen ja omaan kehoonsa!

- Tiina -


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti