lauantai 7. syyskuuta 2013

Ihan romuna ennen huomista juoksua

Tällä viikolla kirjoitustahti on ollut aiempaa harvempaa. Elokuun kirjoitukset kirjoitin pääosin iltaisin luennoilla ja nyt kun tuota 4 h paikoillaan istumista koneen ääressä ei ole, niin en ole löytänyt aikaa kirjoittamiselle. Tänään oli tentti, joka meni kohtalaisesti ja siihen piti lukea pari iltaa. Maanantaina olin juoksemassa, tiistaina kahvakuulassa ja torstaina sählyssä.

Tiistain kahvakuulan jäljiltä mulla on yläkyljet olleet aivan jumissa. Liike, jossa kuula on toisessa kädessä ylhäällä suorin käsin, seistään leveässä haara-asennossa ja toisella kädellä kurkotetaan saman puolen nilkkaa kohti on aivan jäätävän raskas ja vaikea.

Sähly oli torstaina ensimmäistä kertaa nyt syksyllä. Ilokseni huomasin, että kesäisten juoksujen ansiosta sählyssä jaksoi huomattavasti viime kevään harvoja kertoja paremmin. Sählyssä saa hyvän intervallitreenin aikaiseksi. Pikaisia spurtteja ja lyhyitä palautteluja. Urheilun lisäksi parasta on hyvä porukka. Sählytreeneihin on aina niin kiva mennä. Sainpa houkuteltua kavereristani pari uutta jäsentäkin porukkaan mukaan.

Nyt oon ihan jumissa ja romuna viikon urheilujen jäljiltä. Reidet ja pohkeet jumittaa, mustelmat sääriluussa ja pikku sormessa.. Ei mitään vakavaa, mutta oisin halunnut kaikki ylimääräiset vaivat ja krempat pois huomisen juoksun alta. 

Lisäksi mua on vaivannut kauhea vasemman hartian jumitus jo pari viikkoa. Tämä on ilmeisesti aiheutunut pyöräilyasennosta sekä salikamppeiden sekä eväiden kanniskelusta. 

Kirjoitan tabletilla, joten tekstissä taitaa olla paljon kirjoitusvirheitä. Tässä on vähän outo ennustava tekstin syöttö, eikä asiaa auta se, että alan jo torkahtelemaan joka toisen lauseen kohdalla... 
Tällaista tekstiä syntyy kun nukahtaa tabletti sylissä:

 lkåsiset   ?nn,    , b. ! 

Hyvää yötä ja pitäkää peukkuja huomiselle juoksulle!


- Tiina -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti