perjantai 27. syyskuuta 2013

Pakko herkutella ennen Liten alkua

Mulla on kohta edessä 10 viikkoa tiukkaa treeniä ja ruokavaliota FitFarmin Lite -ohjelmassa. Tuleva ruokavalio ei kovin radikaalisti poikkea omasta normaalista syömisestäni, joskin toki oma syömiseni on sallinut paljon enemmän vaihtelua terveellisten ruokien puitteissa. Tulevan viikon ruokaostokset oli oikeastaan samoja kuin edellisetkin ostokseni, en oikeastaan osaa sanoa mitään mikä normaalista syömisestäni jäisi pois. No, toki seuraavan 10 viikon aikana en syö protskulättyjä tai raakakaakaosuklaaherkkua (snif) mutta onneksi tykkään kaurapuurosta, rahkasta ja raejuustosta :D

Lounaat ja päivälliset poikkeaa normaalista syömisestä lähinnä sillä, että hiilareita pitäisi syödä aika paljon entistä enemmän, hui! Myös ruokien punnitseminen tuottaa jo valmiiksi tuskaa kun yleensä olen ruoanlaitossa aika suurpiirteinen kokki :)

Sitten aiheeseen. Liten foorumilla virisi heti foorumin avauksen jälkeen viestiketju, että miten muut aikovat herkutella ennen maanantaita. Olen kesästä asti herkutellut todella satunnaisesti, mutta kun tietää seuraavien viikkojen aikana herkkujen olevan pannassa, niin pakkohan viikonlopun aikana on syödä vähän huonommin ;) Ihmismieli toimii kyllä ihmeellisesti!

Eilen kaupasta lähti mukaan pari suklaapatukkaa. Choco & Caramel ja Peanut Choco patukat on niin hyviä! Nämä on kai olevinaan Marsin ja Snickersin kopioita. Oi että mä rakastan sitä Peanut Choco -suklaata! Se odottaa vielä kaapissa huomisiltaa! :)
 


Pistettiin suklaa puokkiin. Puolikkaassa patukassa on 100 kaloria, en kyllä ole
vakuuttunut onko noin pieni pala sen arvoista. Tällä kalorimäärällähän saisi
suunnilleen syödä lautasellisen rahkaa ja marjoja!
 
Tänään oli pakko syödä pizzaa. Tein kylläkin rahkapizzapohjan The good morning -blogin tämän ohjeen mukaan, mutta kyllä siihen metwurstia ja mozzarellaraastetta piti laittaa ;) Miehen toiveissa olisi tehdä viikonloppuna vielä toinenkin pizza...
 
Nami!!
 
Lisäksi pakkasessa on kuukausia lojunut puoli pussia ranskalaisia ja pari viikkoa sitten ostettu kebabliha-boksi. Nyt on pakko tyhjentää pakastin ylimääräisistä, että mahtuu parsakaalit tilalle! :D Ou nou.

Ihastuin myös The good morning -blogin mutakakku - ohjeeseen, johon kaikki ainekset löytyy kotoa, niin pitäähän sitäkin ehtiä vielä kokeilla. Huomenna on pakko saada aamupalaksi niitä protskulättyjä.

Kauhea treenihinku on jo päällä. Tänään ilmestyi nettiin vielä Liten varsinainen treeniohjelma sekä kotitreeniohjelma. Se mistä eilen kirjoittelin oli tosiaan nimensä mukaisesti extra-treeni. Videoita ei ole vielä tullut. Ohjelmissa on sen verran oudon kuuloisia treenejä ettei niitä osaa suoraan lähteä tekemään. Oikeastaan joka päivän ohjelmassa oli 1-2 outoa liikettä. Innolla odottelen videoita, että oppii taas uutta! :)

Miten te muut Liteläiset herkuttelette vielä viikonlopun ajan?

- Tiina -

2 kommenttia:

  1. No vedin tossa 300g irtokarkkeja puolessa tunnissä, että joo sokerihumalassa suorastaan luen noita treeniohjeita. Nannyfitness

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih! No nyt ne irtarit onkin pannassa seuraavat 10 viikkoa! :) Tsemppiä Liteen!

      Poista