tiistai 22. lokakuuta 2013

Tilauksessa hyvinvointia

Sisältää mainoslinkkejä

Mä olen löytänyt täydellisen nettikaupan, nimittäin Hyvinvoinnin tavaratalon.  Hyvinvoinnin tavaratalossa myydään muun muassa luonnonkosmetiikkaa, luomutuotteita, luontaistuotteita, urheiluravinteita ja vitamiineja. Eli lähes kaikkea mitä tarvitsen! :)

Tässä alla kuva  mun edellisestä tilauksesta. Tilasin Valo24 Paahdettua ja rouhittua Pellavaa, Semperin gluteenittomia kaurahiutaleita, Puhdistamon soijalesitiinijauhoa, Numin teetä (Gunpowder  green luomutee on huippuhyvää, tutustuin Jenkeissä Numiin), Karpalon makuista Magnesiumia purutablettina, Kaarlo Jaakkolan Vatsa kuntoon -kirjan, Laveran kasvojen puhdistusmaidon ja Santen kulmakynän, jota ei enää näköjään ollutkaan tuolla valikoimissa.

Paljon kivaa ja lähikaupan postiin toimitettuna!
 
Hyvinvoinnin tavaratalon toimitukset on huippunopeita! Tänään tilasin muutaman tuotteen, niin tilauksesta meni alle 10 minuuttia niin sain tekstiviestin, että tilaukseni on käsitelty! Uskomatonta. Nyt vain tilausta odottelemaan! :)
 
Tilaus varmaankin saapuu jo huomenna postiin. Aivan mahtava juttu! :) Tilasin maca-jauhetta, Lepicolia, Femisoijaa ja goji-marjoja. Nämä kaikki tuotteet liittyvät siihen hoitoon, mitä saan vyöhyketerapeutiltani / kiinalaisen lääketieteen tohtorilta. On vähän vaikeaa yhdistää niitä ohjeita ja Liteä, mutta Liten valmennuksen ajan se on ykkösenä, jonka jälkeen noudatan tarkemmin vyöhyketerapeuttini ohjeita.

Lepicolia alan käyttämään vatsaani varten, se sisältää maitohappobakteereja ja kuituja. Femisoya kuuluu Hyvinvoinnin tavaratalossa kategoriaan vaihdevuosivaivat :D Femisoija sisältää 54 % soijajauhoa, ruusunmarjaa, pellavansiemenrouhetta sekä inuliinia. Proteiinipitoisuus on peräti 27 %. Ajattelin käyttää tätä tuomaan makua rahkan, jogurtin tai smoothieiden kanssa. Hyvinvoinnin tavaratalossa on Synttäri sembaloilla 9 euron tarjouksia ja maca-jauheen ja goji-marjat  löysin näistä tarjouksista.
 
 
 

Sen lisäksi, että pyrin syömään mahdollisimman puhdasta ruokaa, olen hurahtanut luonnonkosmetiikkaan jo pari vuotta sitten. En sen takia, että ne olisivat ympäristöystävällisempiä kuin tavallinen kosmetiikka (näinkin toki on!) mutta haluan vähentään kehoni kemikaalikuormitusta myös kosmetiikan osalta. Alkuvuodesta jo lipsuin luonnonkosmetiikan ostoista, mutta löydettyäni Hyvinvoinnin tavaraatalon, olen taas tilannut sieltä mitä tarvitsen. Käyn toki myös Vaasan Ekosopissa, mutta aina en ehdi tai jaksa lähteä kaupungille. Nettikaupat on niin käteviä!! :)

Tein luonnonkosmetiikkatilauksen lauantaina, mutta sitä ei ole vielä toimitettu, koska osa tuotteista ei ollut vielä saapunut heidän varastolleen. Keskiviikkona muistaakseni loputkin tuotteet pitäisi saapua heille, joten toivottavasti perjantaihin mennessä tuotteet olisi noudettavissa lähipostista!

Noora Schingler on suunnitellut yhdessä Madaran kanssa DD Pihlaja Daily Defence Cream -voiteen, joka oli pakko heti laittaa tilaukseen ja testiin! :)


 
 
 
 
 
Lisäksi tilasin mm. tämän Frantsilan kasvojen puhdistusemulsion. Olen kokeillut paljon eri luonnonkosmetiikkakasvonpuhdistustuotteita, mutta tämä on mielestäni edelleen paras.
 

Kuva hyvinvoinnintavaratalo.fi
 
 
Hyvinvoinnin tavaratalossa on muuten huippujuttu, nimittäin kanta-asiakkuus. Kaikista ostoksista saa Ekopisteitä, joita voi myöhemmin käyttää maksamisessa. Kanta-asiakasohjelmassa on kolme eritasoa ja bonusta voi kerryttää jopa 10 % ostoksista! Jokainen rekisteröitynyt asiakas saa kuitenkin 2 %. Seuraavalle tasolle eli 5 %:iin yltää kun tilaa vuodessa 250 euron edestä. 10 % saa, kun tilaa vuodessa 750 eurolla.

 
 
Bannerit ja tekstilinkit TradeTrackerista.
 
Suosittelen lämpimästi tutustumista Hyvinvoinnin tavarataloon!

- Tiina -

2 kommenttia:

  1. Täytyypä pistää korvan taakse tämä nettikauppa! Olen myös jo jonkin aikaa käyttänyt luonnonkosmetiikkaa, ja Ekosopin lisäksi tilannut sitä mm. Jolielta. Tuo bonussysteemi varmaan motivoi tilaamaan useammankin kerran.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ehdottomasti kannattaa laittaa korvan taakse! Toimitukset on tosi nopeita ja asiakaspalvelu hyvää! Tietenkin mahtavien tuotteiden lisäksi! :)

      Poista