tiistai 8. lokakuuta 2013

Jalkapäivässä parasta...

...on ehdottomasti se hetki kun treeni on ohi ja saa syödä banaanin ja juoda protskua! :)

Jalkatreenin paras hetki!

Sitä ennen tuli väännettyä jos jonkinlaista liikettä... Seuraavana päivänä, elikkäs tänään on kyllä tuntunut pebassa ja reisissä, mutta kyllä sinne pöntölle silti taipuu. Onneksi! Sillä tuon vesimäärän vuoksi rakko on täynnä jatkuvasti. Ramppaan tunnin välein vessassa. Tässä on sekin hyvä puoli, että tuleepahan kankku nostettua säännöllisesti tuolista ja saa työpäivänkin aikana pakkoliikuntaa.

Uudet pökät ja toppi päällä. Ei nekään ehkä mätsänneet,
mutta kriisi tuli ihan epäsopivista treenikengistä!
Mä niin tiedän mitä lähtee tuliaisiksi jouluna Amerikasta.
100kg painolla väännetään.
Teen tuolla niin kauan, että uskallan vetää jalat tarpeeksi alas.
Sitten vasta lähden nostamaan painoja!
Reisiojennus on paha viimeisenä reisiliikkeenä! :D
Tässä vetelee kanankoivet viimeisillä voimillaan pakkaa ylös.
35 kg:lla lähdetään tätä tekemään. Lisäystä
painoihin tullaan toivottavasti näkemään seuraavan 10 viikon aikana.
Tässä pidän tuskissani peballa tankoa 5 sek ylhäällä pidossa. Huh! :D
Mies laski vieressä aikaa, etten vaan pääse huijaamaan ajan kanssa.

Hetken mietin, voiko näin karmaisevia kuvia edes julkaista,
mutta julkaisin ihan sillä ajatuksella, ettei ne painot hymyllä nouse!
Pistetään nyt haba-kuvaa aina kun mahdollista, sillä sehän on
mun yks päätavoite: Saada habaan lisää lihasta!

Näiden ja monen muun liikkeen jälkeen päästiinkin sitten siihen parhaaseen hetkeen, eli treeni oli vihdoin ohi. Salilla on paljon portaita ja treeninkin aikana piti siirtyä kerroksesta toiseen laitteiden perässä. Kesken treeniä jalat tärräs jo niin paljon, että huhhuh! Yllättäen kuitenkaan seuraavan päivän kipu ei ole ihan pahimmasta päästä. Voisiko heti välittömästi treenin jälkeen vedettävät palkkarit auttaa asiaan? Vai enkö kuitenkaan tehnyt tarpeeksi kovaa? En vaan tiedä mitä voisin tehdä vielä kovemmin. Ehkä prässissä pitäisi vaan rohkeasti lähteä laskemaan niitä reisiä lähemmäs rintaa. Siihenkin kuitenkin yritän keskittyä joka kerta. No, ensi viikolla on uusi jalkapäivä!

Sitten koittikin päivän toiseksi paras hetki, eli pitkän päivän jälkeen kotiin ja ruoanlaittopuuhiin. Vaikka miehen kanssa melkein meinasi tulla riitaa ruoanlaitosta, tai itseasiassa niinkin tärkeästä asiasta kuin kattilan tiskaamisesta! :D Mä oon tosi kärttyisä salin jälkeen nälkäisenä jos ruoanlaittoon tuntuu menevän paljon aikaa. Ruoka pitäisi olla aina valmiina. Pakko yrittää välttää ettei tuollaista pääse tapahtumaan, että ruokaa joutuu odottelemaan liikaa. Lopulta syötiin puoli kymmenen aikaan illalla. Onneksi kuitenkin ehdin syödä ajoissa Liten ruoka-aikojen puitteissa.

Onnellista on saada pyöriteltyä kolmella jaollinen
summa pyöryköitä kolmelle aterialle! :)
Hyvä ruoka pelastaa kaiken!
Siis mä sain syödä seitsemän, siis 7 broileripullaa!
Oi tätä onnea!
Tein siis broileripyöryköitä, joihin laitoin sipulia, valkosipulia, tomaattipyrettä ja mausteita. Keitin riisin kanssa parskakaalia ja pinaattia. Leipää saa myös syödä ja olin niin onnellinen kun vihdoin muistin kaupasta ostaa gluteenitonta näkkäriä. Vielä raejuustoa päälle, niin ei tarvinnut ihan pahvia syödä. Muutama kurkku kyytipojaksi. Ihan parasta! Mä olen niin onnellinen, että on jonkinlaiset ruoanlaittotaidot ja osaa keksiä aina uutta. Tätä ruokavaliota voisin oikeasti jatkaa aina. Varmaan osittain tämä syöminen jääkin elämääni myös 10 viikon "dieetin" jälkeen.

Milloin saa taas syödä?? :)


- Tiina -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti