maanantai 28. lokakuuta 2013

Tankkauspäivän vaikutuset näkyi salilla! :)

Kai siitä tankkauspäivän hiilaripöhöstä oli jotain hyötyä! Nimittäin tämän kirjoituksen tärkein sanoma tulee tässä: Mä lisäsin jalkaprässissä painoja 100kg:sta 120 kiloon! :D Jee!!! Satasella pystyin vetämään helposti jo reidet lähelle rintaa, enää ei lonkankoukistajat panneet hanttiin tuossa liikkeessä! 120 kg alkoi kyllä "pikkuisen" tuntumaan sisäreisissä, mutta sepäs ei haittaa! :) Mä niin oon matkalla kohti vahvoja, lihaksikkaita ja vähemmän rasvaisia reisiä! :) Tai oikeestaan tykkään kyllä nyt jo mun reisistä, kun ne saa mut tuntemaan itteni vahvaksi! Huippua!
 
Kai se tankkaus toi jotain lisäenergiaa mun kroppaan, kun näin selvästi nousi painot. Tai sitten se on ennen treeniä välipalarahkan kanssa nautittu maca-jauhe? Senhän myös sanotaan parantavan suorituskykyä. Mene ja tiedä, joka tapauksessa treeni kulki loistavasti!
 
Kuva
 
Tänään oli tankkauspäivän jälkeisestä aamusta pudonnut paino 0,5 kg. :D Iloja ne on pienetkin ilot. Sunnuntaina olo oli kyllä aika huono viikonlopun syöpöttelyn jälkeen. Sunnuntaina lounaskin meni vielä ihan mönkään mummon luona kyläillessä. Ajattelin kuitenkin, ettei tää dieetti siihen kaadu, että syön siellä mitä mummo on laittanut tarjolle. Tänään onneksi onkin saanut syödä taas hyvin ja oikein!
 
Tänään tein muutenkin tosi tiukan treenin, en vain jalkaprässin osalta. Voipi olla, että huomenna aamulla houkuttelis tällainen puhelu pomolle, mutta pakko kuitenkin yrittää jotenkin raahautua töihin! :)
 
Kuva: Pinterest
Sitä ennen saa onneksi kuitenkin nukkua alle hyvät yöunet! Parasta! Ruoka, treeni ja lepo, kehittymisen pyhä kolminaisuus! :)
 
Kuva: Pinterest
Haastakaa itsenne jalkapäivänä! :)
 
- Tiina -
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti