perjantai 4. lokakuuta 2013

Ihana lepopäivä - ja sovituskoppikuvia! :D

Eilen oli ansaittu lepopäivä viiden treenipäivän jälkeen. Olipa mukavaa viettää sitä ihan muissa asioissa kuin kuntoillessa. Tuntuu ettei tähän elämään töiden, opiskelujen ja ruoanlaiton lisäksi muuta olekaan. Vaikka itsepä olen harrastukseni valinnut, enkä valita :) Omasta tahdostani elämäni on mitä on :)

Välillä pitää silti pysähtyä ja keskittyä hetkeen. Pää kolmantena jalkana juokseminen joka päivä on lopulta todella uuvuttavaa. Onneksi maltoin pysähtyä eilen aamulla Palosaaren sillan toisessa päässä kuvaamaan upeaa aamusumua. Tuolla takana on Wärtsilän tehdas, mutta sumu peittää koko lahden ja maiseman. Niin kaunista!!Tajusin silti tänään, että kaipaan enemmän kavereiden kanssa hengailua! Ja vain päätöntä pyörimistä kaupungilla... Se vaan tuppaa tulemaan aika kalliiksi...

Olin ikään kuin unohtanut, että mulle on tulossa paketti urheiluvaatteita H&M:stä. Töiden jälkeen marssin suoraan Intersportiin "katselemaan". Sitten näin ne ihanat jumppatrikoot, joita kuolasin eräässä blogissa. Ne oli niin päheet ja ihanan pehmeää kangasta, että niitä oli pakko päästä sovittamaan. Katselin myös jumppatoppeja, sillä ahdistaa kun lempparitopit on aina pyykissä ja käytän aina samoja. Sovituskoppiin tuli mukaan kolme toppia.

Treenipökät oli niin ihanat musta-valkokuviolliset! Ne oli päällä ehkä maailman mukavimmat ja vyötärökaitale sopivasti peitti jenkkakahvat. Topeista musta Run Fast -paita olis ollut tosi hyvä, mulla on samanlainen punaisena, mutta musta väri oli tylsä muiden sovittamieni toppien rinnalla. Enkä sitten kuitenkaan halunnut toista samanlaista. Kokeilin ihanaa perhoskuvioista Kari Traan pinkkiä toppia ja se oli päällä kuin toinen iho. Vähän pitää ehkä timmiytyä ennen kuin se näyttää päällä tosi hyvältä. Ehkä se on vielä vähän makkarankuori :) Toinen oli kirkkaanoranssinpunainen Energeticsin toppi. Nämä kaikki sitten kiikutin kassalle. Arvatkaa odotanko, että pääsen taas huomenna salille niitä käyttämään!

Kari Traan Butterfly toppi - ehdottomasti mukaan!
 
Tylsä, ei käy!

Energeticsin toppi päällä voi vähän pullistella! :D

Sitten metsästin protskupatukoita. Oli tarkoitus mennä Wellneteukseen, kello oli 8 vaille kuusi kun lähdin Intersportista ja en ollut varma ehtisinkö sinne ennen sulkemista. Kuvittelin sen olevan Cittarin kulman takana, mutta ei se ollutkaan siellä :D katoin seuraavan kulman taakse eikä ollut sielläkään joten päätin kokeilla onneani ja etsiä patukoita Cittarista. Gluteenittomien patukoiden löytäminen on tosi vaikeeta, mutta löysin onneksi Fastin protein & recovery -patukoita. Toisen söin heti ja toisen otan huomenna matkaan junaan.

Sitten meninkin vanhan yläasteaikaisen kaverini, Maria Mäen valokuvanäyttelyn avajaisiin Ibikseen. Näyttelyn nimi on Lukitut, joka on kuvasarja kuudesta naisvangista.


Näyttely oli tosi mielenkiintoinen ja avajaisissa oli myös muita yläasteaikaisia kavereitani. Oli tosi kivaa nähdä heitä yli 15 vuoden jälkeen!!

Kotona söin bataattia, parsakaalta, salaattia, tomaattia, kurkkua, raejuustoa ja kuivaa kanaa. Miten te, jotka paistatte kanat valmiiksi niin lämmitätte ne uudelleen? Mulla ainakin mikro kuivattaa ne ihan täysin! Kauheeta purukumia! Mä niin toivoin, että mulla olis ollut tuossa lautasella hyvin maustettua jauhelihaa! Jauhis is the best! :) Muuten voisin syödä näin joka päivä. Maustoin bataatin rosmariinilla, vähänkö siitä tuli hyvää!!!


Seppokin tykkää mun treenivaatteista kun pitää nukkuakin niiden päällä! :D

Ihanaa, aurinkoista ja aktiivista viikonloppua  kaikille!

- Tiina -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti