keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Ryhmässä on voimaa - myös aamuisin!

Kello herätti klo 5:55 aamulla. Painoin vielä 9 minuutin torkun päälle. 6:04 sammutin herätyksen, kuuntelin ulkona ropisevaa vesisadetta ja ajattelin pimeitä ja märkiä katuja.

Sinne on päästävä!

Meidän Lite-porukalla on oma Facebook-ryhmä, jossa jaamme omia fiiliksiämme syömisistä ja treeneistä. Eilen illalla mietin sääennusteita katsoessani, että estääkö vesisade minua lähtemästä ulos aamuaerobiselle. Laitoin kysymyksen / mietintäni ryhmämme Facebook-sivulle ja viesti sai nopeasti paljon kommentteja. Osa sanoi menevänsä lenkille sateesta huolimatta ja osa pohtivansa vielä. Osa ei ollut ikinä käynyt aamuaerobisilla mutta alkoi miettimään, voisiko sinne tosiaan joskus lähteä. Näiden viestien avulla mä sain aamulla voimaa nousta aikaisin ylös sängystä ja lähteä ulos.

Tämän aamun klo 6 sadetutka:
Vesisade rintama kulkee Länsi-Suomen yli
Kuva. Foreca
 

Onneksi joku sanoi Facebookissa, että lippis päähän niin ei sade haittaa. Enpä ollut ajatellutkaan, että rillien kastumisongelma poistuu laittamalla päähän lippiksen. Kuinka yksinkertaista! Ostinkin elämäni ensimmäisen lippalakin kesällä Jenkeistä Yosemiten kansallispuistosta - suojaamaan auringolta, ei vesisateelta! :D

Yosemite-lippis suojaa sateelta :)

Moottoritien aamuliikennettä. Tähän aikaan ei vielä kauheaa ruuhkaa.

Rakastan syksyisiä vaahteroita!

Ulos pääsin 6:20 ja tein peruslenkkini, jota aamuisin olen kävellyt. Tein 5,19 km lenkin 50 minuutissa. Kaloreita kului 250 kcal. Kotona olin siis 7:10 kun miehellä vasta kello herätti. Yksi tuttu työpaikaltakin tuli aamulenkillä vastaan. Olin niin aamuajatuksissani, että hämmästyin kun tuttu naama tervehti iloisesti. "Huomenta!"

Kotona ensimmäisenä suihkuun ja sitten runsaan aamupalan valmistamiseen. Tämän jälkeen seurasikin päivän yksi parhaista hetkistä, eli syöminen! :)

- Tiina -

4 kommenttia:

 1. Yhtenä ketjun lukijana taidan luvata että lähden aamulenkille minäkin - tosin semmoiselle vähemmän aerobiselle :D
  Ja tuo lippalakki - äitini vinkkasi siitä mulle aikoinaan, vaikka ei olla silmälasillisia. Mutta kun sateenvarjo on ihan mahdottomuus oppia kantamaan mukana tai käyttämään, niin lippis on mun sadepäivän(-kin) vakiovaruste ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Joo, suosittelen! :) Mä alan kans käyttämään aina lippistä sateella! :D

   Poista
 2. Oletpa ollut ihanan reipas! :) Pitääköhän munki hommata nyt sadelenkkejä varten lippis, kun en sellaista vielä omista? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Varusteista kannattaa aina aloittaa! ;) Mä ostin niin ihanan H&M:n aluskerraston, että senkin takia on pakko päästä aina aamulla ulos, että saa ensimmäisenä pukea sen ylle! :D

   Poista