maanantai 21. lokakuuta 2013

Lite viikko 3

Kolme viikkoa Liteä takana. Voi kuinka helppoa! :) Seitsemän jäljellä, ihanaa odottaa tuloksia mitä näiden viikkojen aikana tapahtuu! Nyt on jo tullut tulosta, paino on laskenut pari kiloa (oon ollut viimeks 57+ joskus 2 vuotta sitten!!) mutta lihasta on omasta mielestä myös tullut lisää. Painot lisääntyy salilla, eli kyllä se voima siitä kehittyy. Esimerkiksi ylä- ja alataljassa vedän nyt 40 kg:lla, kun lähes koko elämäni olen tehnyt 30 kg:lla. Hauiskäännöt menee nyt 10 kg painoilla, aiemmin 8 kg. Myös olkapääliikkeissä pystyy tekemään 8-10 kg painoilla. Ja ajatuksena lähteä vielä lisäämään painoja, kunhan selviän tästä vasemman hartian jumituksesta.

Tähän yritän keskittyä!
Sekin on ihan ok, että paino laskee,
mutta tärkeintä silti on, että painot nousee! :)

Viime viikolla mulla tosiaan nyrjähti nilkka pohjetreenissä. Jalka on vieläkin kipeä. Tosin ostin tulehduskipulääkettä siihen vasta tänään, vaikka fysioterapeutti sanoi siitä jo keskiviikkona. Mä en niin kauheasti tykkää syödä lääkkeitä! Tämän takia en ole voinut tehdä viime viikolla mitään aerobisia treenejä. Sunnuntaina kävin puolen tunnin kävelyllä, niin jalkapohjan ulkosyrjää alkoi taas jomottaa ihan kunnolla!


Torstaina jo ahdisti kotona istuminen ja tenttiin lukeminen. Olisin mielummin lukenut vaikka CoCoVin Superfoodien ABC:tä kuin taloustieden perusteita. Olin torstaihin mennessä jo unohtanut, että kyllähän mä pyöräilin vielä koko alkuviikon saavuttaakseni pyöräilyn tavoitetonnin tälle vuotta. Musta jo tuntui, etten mä ole tehnyt yhtään mitään! Salitreenistä oli siis kolme lepopäivää ke-pe ja tuntui niin löysäilyltä että! :D

Viikoittainen HeiaHeian viesti kuitenkin kertoi minulle näin:

Urheilit 11 kertaa, yhteensä 8 tuntia 36 minuuttia
Tämä on 86% tavoitteestasi - purista vähän lisää tällä viikolla!


Kyllä sitä nyt kuitenkin kohtuullisesti tuli treenattua
parista totaalilepopäivästä huolimatta!


Sunnuntaina käytiin salilla tekaisemassa olkapää-ojentajatreeni ja tunnin venyttely siihen päälle. Se teki kyllä niin hyvää!! Päivällä myös tehtiin vähän pihohommia, haravointia sun muuta.


Viikolle 4 lähdenkin hyvillä mielen! Kohta vuorossa jalkatreeni. Kuinka treenaaminen voi olla samaan aikaan kamalaa ja ihanaa? :) Jalkapäivänä tuo oikein korostuu ;) Muut treenit kyllä oikeastaan onkin vain tosi kivoja! Tällä viikolla onkin edessä sekä hierontaa, että akupunkiota hartiaa varten. Lisäksi lauantaina on vapaasyöntipäivä! Ihmeellistä syödä sitten jotain muuta kuin mitä nyt. En oikeastaan kauheasti edes kaipaa mitään ihmeellistä. Suunnitelman mukaan kuitenkin mennään sitten lauantaina!

Haastetta haetaan jatkuvasti!

- Tiina -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti