keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Oon aivan intona! Tulis jo elokuu ;)

Ilmoittauduin tänään menemään ystäväni kanssa elokuun lopussa NRJ Workoutiin Helsinkiin. Mä oon niin intona! Kokonaista 2 päivää hullua treenaamista hyvän ystävän kanssa Helsingissä. Voiko olla mitään siistimpää!?

NRJ Workout Helsinki on siis kaksipäiväinen ryhmäliikuntatapahtuma, joka järjestetään elokuun lopussa. Ryhmäliikuntatunteja on yli 30 mistä valita, LesMillsiä, eri joogamuotoja, TRX-harjoittelua ym. Perjantai-illan loppuhuipentumana on RÄHINÄ TREENI, jossa Elastinen, Brädi ja Uniikki vetävät live-esiintymisen johon on tehty valmis koreografia treeniä varten. Saa nähdä onko Elastinen tehnyt ihan hullun treenin ;)

Kuva

Valitsin mun ryhmäliikuntatunneiksi seuraavat:

Perjantai:
Klo 15 TRX functional circuit
Klo 16 Functionality core
Klo 17 Yin&Yang jooga
Klo 18 Rähinä Treeni

Lauantai:
Klo 10 Functional Mobility
Klo 11 C-workout total (tai Flow yoga beats)
Klo 12:30 BodyAttack
Klo 13:30 Luento
Klo 14 Movement mobility
Klo 15 TRX functional circuit
Klo 16 Body control 
Klo 17 BodyBalance

Niin siistä!! :) :) TRX:ää kokeilen innoissani, sillä en ole TRX:n kanssa treenannut enkä oikein tiedä miten sitä välinettä käytetään. Tiedän vain sen vatsalihasliikkeen missä ollaan lankkuasennossa kädet suorian ja jalat laitetaan niihin remmeihin ja vedetään polvia kohti rintaa. Salillamme on niitä TRX remmejä, mutta en ole kehdannut mennä niitä käyttämään etten näytä ihan juntilta :D Lotta kirjoittaa Tykytyksiä -blogissaan monesti TRX-treeneistään ja se vaikuttaa tosi rankalta ja tehokkaalta treenimuodolta.

Lisäksi minua kiinnostaa nuo monet toiminnalliset treenit ja joogat. Meinasin ensin, etten yhtänä LesMills -tuntia ota, mutta Jukurin Kimmo vetää lauantain BodyAttackin niin sinne on pakko mennä. Pari vuotta sitten voitin matkan Voicella on lentokone -kilpailussa Marbellaan jossa treenailtiin kaksi kertaa päivässä ja Kimmo oli matkassa mukana Vainion Tiinan kanssa vetämässä meille LesMillsin tunteja.

Lisäksi lauantaille paras lopetus on klo 17 alkava BodyBalance, lemppariryhmäliikuntatuntini. Sen jälkeen olo on varmasti aivan huikean mieletön viikonlopun treeneistä ja fiiliksistä.

Kuva: workout.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti