perjantai 25. huhtikuuta 2014

Nyt voin kai itseäni kuntosalivalmentajaksi kutsua :)

Nyt tämä tuli postissa, todistukseni kuntosalivalmentajan koulutuksesta! :)


Mitähän tämä sitten tahtoo sanoa? Ainakin pystyn tekemään kuntosaliohjelmia eri tavoitteita ajatellen sekä ohjaamaan kuntosalilla tekemään liikkeet oikein. Personal Traineriin tätä koulutusta ei pidä sekoittaa, PT:n osaaminen on paljon laajempaa esimerkiksi anatomian ja ravitsemuksen osalta. Lisäksi PT valmentaa asiakastaan kohti tavoitteita myös muuten kuin vain kuntosaliharjoittelun avulla. Kuntosalivalmentaja keskittyy nimenomaan kuntosaliharjoittelun valmentamiseen. Kokeneille salitreenaajille en koe pystyväni antaa mitään uutta, mutta aloittelijoiden ja vähemmän kokemusta omaaville koen, että pystyisin antaa paljonkin.

Ehkä kuitenkin ensin aloitan itsestäni. Sitten kun voin sanoa saavuttaneeni omalla ohjauksella haluamiani tuloksia, voin olla varma että voin auttaa myös muita. Vielä ollaan sillä matkalla :)

- Tiina -

2 kommenttia:

 1. Sama lappu tuli postissa:-) Samat suunnitelmat mulla. Olen itse, itseni koekaniini. Pt- koulutus ei ehkä meille antaisi edes sitä mitä tave on. Se tähtää niin ammattimaiseen toimintaan että osa opetuksesta on turhaa tälläiselle joka haluaa vain itseään kasvattaa ja kehittää eikä lähteä uraa tekeen. Löydettäiakö me joku muu "hörhökoulu" vaikka tohon ravitsemukseen liittyen:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ei se urakaan hullumpi vaihtoehto olisi mutta ei ainakaan nyt :)
   Joku ravitsemukseen liittyvä hörhökoulu olis aivan mahtava juttu, kerro heti jos löydät sellaisen niin I'm in! :)

   Poista