keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Se aika vuodesta

Tämä viikko on taas puolessa välissä. Aivan uskomatonta kuinka nopeasti aika kuluukaan. Onko iällä jotain tekemistä sen kanssa? Vai johtuuko se siitä, että mitä vanhemmaksi tulemme, lakkaamme keskittymättä hetkeen, elämästä sitä päivää joka kalenterin mukaan on menossa. Mielemme laukkaa tulevissa tapahtumissa, kalenterin suunnittelussa, siinä miten tekemistä on liikaa ja aikaa liian vähän. Missä vaiheessa käy niin, että lakkaamme elämästä hetkessä ja suunnittelemme vain, lopulta suoritamme päivämme valmiin suunnitelman pohjalta tiukan aikataulun hallitessa elämän kaaosta?

Mä olen koko alkuvuoden elänyt elämääni odottaen kevättä, tätä hetkeä. Ajatellut, että sitten helpottaa, kun... Sitten ehdin nauttia elämästä, kun tulee kevät. Sitten ehdin taas urheilla, siivota, blogata, tehdä ruokaa, viettää aikaa rakkaani ja ystävieni kanssa, nauttia elämästä jokaisesta päivästä. Auringosta, ulkoilusta, juoksemisesta, hiipivästä lämmöstä, hiirenkorville nousevista koivun lehdistä, vihertyvästä luonnosta, valosta. Normaalin mittaisista työpäivistä ja ehkä muutamasta ylimääräisestä vapaapäivästä.

Se aika vuodesta alkaa nyt!

Iltalenkillä ystävän kanssa auringonpaisteessa. Parasta! <3

Elämä alkaa siis voittaa raskaan talven jäljiltä. Ammatinvalintasyistä talvella en koskaan pääse helpolla. Toisaalta nopeasti kuluvat talvikuukaudet eivät minua haittaa, sillä en pidä talvesta yhtään. Kun alkaa olla aikaa, haluaa nauttia jokaisesta päivästä ja erityisesti sellaisista aurinkoisista päivistä mistä tällä viikolla saamme nauttia. Onneksi en ole allerginen tuolle katupölylle, sitä on nyt joka paikassa!

Nautitaan keväästä ja lisääntyvästä valosta ja lämmöstä!

- Tiina -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti