lauantai 8. maaliskuuta 2014

Aurinkoista naistenpäivää!

Ihanaa ja aurinkoista naistenpäivää kaikille naisille! :)

Jäät alkaa sulaa auringonpaisteessa!

Vihdoinkin on kauan odotettu vapaa viikonloppu! Ihanaa, kun se alkoi kauniilla auringon paisteella. Eilen Hesari ja Pohjalainen ennustivat tälle päivää samaa säätä kuin eiliselle, eli kunnon vesisadetta. Minä väitin vastaan iPhonen AccuWeather -sovelluksen perusteella, mutta kukaan ei uskonut minua kun sanoin, että tänään olisi +5 astetta ja aurinkoa. Onneksi AccuWeather oli oikeassa! Tosin aamulla se väitti, että tänään on huono sää ulkoille, liian kylmä ja liian tuulista kuulemma minun makuuni. AccuWeatherin mukaan vasta + 10 on riittävän lämmin ulkoilulle. :D AccuWeatherkaan ei ole ihminen eikä osaa suhteellistaa lämpötiloja historiaan. Talven jälkeen + 5 on just paras lämpötila ulkoilulle.

Kevät on mun mielestä ehdottomasti paras vuoden aika, katupölystä huolimatta. Päivät pitenee, aurinko paistaa, lumet sulaa, linnut laulaa, maa alkaa vihertää, elämä alkaa voittaa.
Tehtiin pitkästä aikaa tunnin kävelylenkki. Mietin, että jaksaisiko sitä huomenna taas aloittaa juoksemisen? En ole syyskuun jälkeen juurikaan juossut. Aamuaerobiset tekis myös mieli aloittaa, kun aurinkokin nousee jo seitsemän jälkeen. Niin siistiä, kun on taas enemmän aikaa, intoa ja ennen kaikkea kelejä ulkoiluun! :)

- Tiina -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti