sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Pinkit villasukat, gojimarjoja ja pikkujoulua - hyvä lauantai!

Eilen piti käydä kaupungilla pyörähtämässä, hakemassa optikkoliikkeeseen tulleet piilarini ja Lifessa ostamassa lisäravinteita. Lifesta tarttuikin magnesiumsitraatin lisäksi iso  säkillinen Goji-marjoja. Olen jäänyt niihin ihan koukkuun, en vain niiden terveellisyyden takia, vaan koska ne maistuu ihan pirun hyviltä! Syön niitä pienen kourallisen verran iltarahkan kanssa, sopii Liten ruokavalioon tai ei! :)
 
Ainut miinus vaan on niiden hinta... Meinasin ostaa pienen n. 200g pakkauksen reilun 10 € hinnalla, mutta sitten huomasinkin tämän isomman säkin. Tämä 600g säkki maksoi 19,90 euroa, kilohinta nn.  32 €. Kaikki muut pienemmät pakkaukset oli kilohinnaltaan yli 50 euroa. Pelkkää säästöä siis! :)
 
 
 
Meillä on keittiössä "mömmöille" oma kaappi. Tämä alla oleva kuva on jo vanha mutta onkin jäänyt laittamatta blogiin. Raivattiin tosiaan joku aika sitten tyhjä kaappi keittiöstä johon laitettiin kaikki  lisäravinteet ja superfoodit. Ennen ne oli pitkin eri hyllyjä ja aina sai etsiä, että mitäs mä näistä oikein tarvinkaan :) Mömmökaapissa on mm. Macaa, Chia-siemeniä, Goji-marjoja, Reishiä, raakakaakaota, viherjauhetta, kookosöljyä, magensiumia, vitamiineja, omega-kolmosta jne...
 
 
Uusien täydennysten myötä kaappi tulee vain entistä täydemmäksi koko ajan! Kookosöljystä oli pakko ostaa tuo litran purkki, koska olen siihenkin jäänyt ihan koukkuun ja tietenkin isompi pakkaus tulee pientä edullisemmaksi. Gogi-marjoistakin on nyt tosiaan tuo iso säkki tungettuna tuonne kaappiin. Tämä on oikein mun herkkukaappi ja käynkin kuluttamassa kaapin tuotteita varmaan kolmesti päivässä :)
 

 
Goji-marjojen lisäksi löysin Vaasan torilta maailman ihanimmat villasukat! Käytän muutenkin villasukkia AINA kotona, mutta nyt löysin pimeän talven keskelle piristävät ja tosi nätit villasukat! Näitä myi torilla tyttö,  joka myi myös omatekemiään cupcakeseja ja kahvia. Arvelin hänen kutoneen nämä villasukatkin, mutta hän myi niitä 80-vuotiaan mummon puolesta. Mummo kutoo näitä sukkia vaikkei suunnilleen näe enää mitään. Sukat maksoivat 16 euroa ja raha meni lyhentämättömänä mummolle. Ihana mummo! :)
 

 
Olin valmistautumassa sählyporukan pikkujouluihin ja oisin vain halunnut lähteä nämä villasukat jalassa :) Eikö ne olisi aika hyvin sopineet mun lookkiin :)
 

 
Pistin päälle pikkumustaa, pinkit sukat ois musta olleet täydelliset asun kanssa :)
 

 
Päätin kuitenkin lopulta laittaa jakun päälle ja korkkarit jalkaan. Tulihan tällekin elokuussa H&M:stä ostamalleni jakulle käyttöä!
 
 
Ai niin! Valmistautuessani pikkujouluihin peilin  edessä mä huomasin ekaa kertaa kunnolla mun selkälihakset, jippii! :) Toisaalta olikin juuri vetänyt kovan selkätreenin, että jo onkin ihme jos ei ne muhkut ala pikkuhiljaa erottua! Sain taas lisättyä painoja sekä ylä- että alataljassa, molemmissa tein yhden sarjan kolmesta 47,5 kg:lla! Jihuu! Loput kaksi tein molemmissa 40kg:lla. Olen aiemminkin kirjoittanut, että olen lähes koko ikäni tehnyt noita liikkeitä 30kg:lla. Kesällä Superdieetin treenien aikana taisin nostaa 35 kiloon ja nyt siis syksyn aikana siitä nousseet tuohon 47,5 kiloon. Huippua! :)
 
 
Pikkujoulut meni tosi mukavasti. Tyttöporukalla on aina kivaa istua iltaa! Pöydässä oli paljon herkkuja. Vietämme näitä kekkereitä aina nyyttäriperiaatteella ja siellä oli paljon sipsejä, karkkia, suklaata, kurkkua, porkkanaa, dippejä, juustoja... Itse toin viinirypäleitä ja ananasta. Otin myös oman ruoan mukaan, että saan oikeasti nälän tyydytettyä etten ainakaan nälkääni sorru mihinkään ylimääräiseen... Paistoin kasviksia tomaattipyreessä, laitoin mausteita sekaan, sitten uunivuokaan ja juustoa sallitun määrän verran (juustolla voi korvata lihaa) ja uuniin kunnes juusto sulaa. Vähän niin kuin feikkipizzaa siis :) Ei tullu otettua yhtään kuvaa tuosta ruoasta, mutta hyvää se oli! :) Muutenkin söin lähinnä kurkkua ja porkkanaa ja pystyin vastustaa jopa dippejä niiden kanssa :D Lisäksi söin niitä rypäleitä ja ananasta. Jätin siitä feikkipizzasta kaikki hiilarit pois, joten sain hyvällä omalla tunnolla syödä niitä hedelmiä. Niitä juustoja lähinnä himoitsin ja otinkin niistä ihan muutaman palan. Sen pahemmin en sortunut! :) Joinkin vain vettä ja teetä. Kyllä mun olis vähän Baileysia tehnyt mieli mutta onneksi olin sitä paitsi autolla paikalla :)
 
Vaikka kävin vain heittämässä tytöt baariin ja jatkoin itse kotiin nukkumaan, olin aamulla kuoleman väsynyt! Ehkä se tuli ihan sympatiasta! :) No ei, olen parina viime yönä mennyt nukkumaan vasta yhden aikaan ja normaalisti en koskaan valvo yli klo 23. Univelkaa oli jäänyt viikoltakin jo, ja sainpahan nukuttua ne pois. Heräsin nimittäin vasta klo 11! :D
 
Tänään sainkin sitten laittaa mun uudet villasukat jalkaan, näitä pidän kyllä jalassa koko päivän! :D Tässä alla onkin mun tämän päivän kotilookki.
 

 
Leppoisaa ja rauhallista sunnuntaipäivää kaikille! Marraskuu, vuoden pahin kuukausi, on jo onneksi yli puolessa välissä! Nauttikaamme siitä ajatuksesta! :)
 
- Tiina -

4 kommenttia:

  1. Hyvin pidit pintasi ja hyvältä näytit pikkumustassasi! :) Mihin kaikkialle laitat kookosöljyä? Puuron jo muistankin. Itse laitan sitä välillä päänahkaan, tekee tosi hyvää. :) Pesemiseen vaan menee aikaa.
    M

    VastaaPoista
  2. Kiitos muru :) laitan joskus leivän päälle tai teehen. Sopii superhyvin pakuriteen kanssa yhteen maun puolesta. Joskus käytän käsivoiteena, kun näin kylmällä kuivuu tosi paljon. Muuten en oo kosmetiikkana vielä käyttänyt.

    VastaaPoista
  3. Noi villasukat <3 :) Mulla on melkein samanlaiset, semmoset vaaleamman punaiset, äiti teki :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vain ookkin ihanat! Mä jo ajattelin, että eikö kukaan niitä kommentoi! :D Ne on mulla ollut nyt joka päivä jalassa kotona, ihan parhaat!

      Poista