keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Aamulla ylös 5:30 ja salille...

... kyllähän mua väsytti ihan pirusti. Mutta kun päivän treeni oli saatava tehtyä. Iltapäivällä oli jälleen vuorossa akupunktio eikä sen jälkeen saa treenata kovaa. Aamulla oli siis treenattava ennen töitä. Bussit kulkee aamulla joko klo 6 tai klo 7. Seiskan bussi on salilla 7:20 joten aivan liian myöhään menisi töihin pääsy. Ei auttanut kuin herätä puoli kuudelta ja lähteä kuuden bussilla kohti salia.

Noh, eipä se salikaan auennut kuin vasta puoli seiskalta, joten olin ekana siellä oven takana kolkuttelemassa. Salil eka :D Laitetaan sen ajatuksen innoittamana tämä huippuhyvällä itseironialla maustettu biisi tähän alle:


Mulla turvotuksen poistumisen myötä maha on vähän kutistunut kasaan, joten vihdoin pystyin laittaa salille päälle tämän kesällä ystäväni Helsinki Workoutista ostaman motivoivan treenitopin. Tuo on sellaista ribbitrikoota, ja kun mahassa on ylimääräistä niin tuo teksti venyy hassusti eikä näyttänyt ostohetkellä kovin mairittelevalta :D Nyt se on jo paljon parempi.


Rinta-hauis -päivän painot.
Jokaiseen liikkeeseen on alusta tullut pari kiloa lisää per paino.
Mahtijuttu!


Vielä loppuun muutama vatsanväsytysliike.
Tämä laite on ehdottomasti paras laite vatsan treenaamiseen.
Treenipeukku!
Hyvin meni aamulla treeni
latausjuoman ja banaanin voimalla.
Vatsatreenin jälkeen sai lösähtää ja antaa jo periksi päivän treeneiltä.
  
Kello 7:41 ja tunnin treeni tehtynä.
Niin ja siis ihan pirun hyvältähän se herääminen ja treenaaminen lopulta tuntui myös aamutuimaan! Kuulostaa ehkä tosi pahalta herätä 5:30. Tai miten niin ehkä! :D Mähän olisin normaalisi pitänyt tuota aikaa ihan yönä vielä muutama kuukausi sitten. Hyvä kun jaksoin puoli kasilta herätä :D Mä hämmästelen suuresti itsekin, miten herääminen on nykyään helppoa. Joku ihmeellinen voima sillä treenaamisella on. Tietää, että siitä tulee hyvä olo, endorfiinit alkaa jylläämään heti aamusta ja piristyy tosi paljon. Ei vaan jää mieli jäädä sänkyyn jatkamaan unia!

Eilen tein tosi hyvää ja helppoa ruokaa. Paistoin broilerin jauhelihaa, sipulia, valkosipulia, chiliä ja maustoin reilusti. Lisäsin tomaattimurskan ja vähän vettä päälle. Kuorin ja viipaloin perunat. Viipaloin 2 munakoisoa n. 1 cm paksuiksi viipaleiksi. Ladoin kaikki uunivuokaan kerroksiin, fetaa väliin ja vielä juustoa päälle ja uuniin. Kun lisäsin lihan lisäksi nuo juustot, niin sainkin uunivuoallisesta 6 annosta. Riittääpä syömistä hetkeksi aikaa :)


Sit kun vielä syö salaatin ja raejuuston kera, niin avot! Hyvää oli. Nyt menenkin lämmittämään tämän päivän päivällisannoksen tuota ruokaa.


Bon appetit!

- Tiina -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti