torstai 21. marraskuuta 2013

Loppukiriä lumen keskellä?

 
Kuva Pinterest
 
 
Tänään satoi ensilumi. Kuinka olinkaan jo kaivannut valkoista maata! Lumi peittää alleen kaiken inhottavan harmauden, synkkyyden, tylsyyden. Lumi kertoo muutoksesta, ajan kulumisesta, elämän etenemisestä. Taas on talvi, joulu lähestyy, vuosi vaihtuu.
 
Talvet on minulla aina tosi kiireisiä, kiitos ammatinvalintani. Talvikuukaudet menevät vauhdilla ohi, enää en ehdi keskittyä siihen ainaiseen pimeyteen ja kylmyyteen. Yhtäkkiä huomaan, että kevät jo kolkuttelee ovella. Ikää tulee vuosi lisää ja voi taas herätä talven horroksesta. Talven jälkeen tulee kevät ja nyt talvi on jo täällä! :) Kevätkään ei siis ole enää kaukana! Nautitaan sitä ennen kuitenkin joulusta, kauniista valoista, yhdessäolosta, hyvästä ruoasta, rakkaudesta, villasukkien lämmöstä.
 
Kuva Pinterest
 
Tänään olin pelaamassa sählyä. Kyllä se kivalla porukalla liikkuminen vaan on niin huippua tuon salilla paahtamisen vastapainoksi. Tuli tosi kova hiki ja vatsalihaksiakin sai treenata nauramisen muodossa.
 
 

Huomenna on työpaikan pikkujoulut. Voi että mä odotan sitä jouluruoan syömistä! :) Tätä "vapaasyöntipäivää" on kyllä odotettu!!

8 viikkoa Liteä onkin pian jo takana. Aika on mennyt nopeasti ja helppoa on ollut lukuunottamatta puolivälin hillittömiä vatsavaivoja. Tuolloin kroppa tuntui olevan pari viikkoa ihan jumissa, siis ensimmäisen vapaasyöntipäivän jälkeen. Saa nähdä kuinka huomisen syömisen jälkeen käy! Muuten kyllä syön normaalisti koko päivän, mutta illalla sitten en mieti mitä suuhuni laitan.

Bill oli tänään antanut foorumilla viimeisen ohjeensa. Nyyh, tulee Bullin juttuja ikävä kun tämä loppuu :) Ei uskoisi teeveen perusteella, että hän on niin mukavan ja hauskan tuntuinen heppu :) Loppukirin kannustuksia Bull tosiaan antoi. Itse ajattelin yrittää lisätä aerobista. Rasvaa haluan saada vähän vielä pois ennen reissua. Ohjelma loppuu viikko ennen reissua ja pääpiirteissään jatkan näillä ohjeilla matkaan asti. Mulla ei oikeastaan edes ole mitään ruokahimotuksia mitä tekisi mieli. Paitsi jouluruoka jota onneksi saakin sitten huomenna :)

Tavoitteena olisi siis lisätä aamuaerobisia. Sählyssä käyn kerran viikossa. Arkisin pitäisi käydä kerran tai kaksi aamuaerolla, jotain 45 min lenkkejä. Lisäksi viikonloppuisin pidempi yli tunnin kävelylenkki. That's my plan. Vielä kun pääsisi sängystä aikaisin ylös lumihankeen tarpomaan :)

- Tiina -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti