sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Einon runtelemat

Yöllä nukuin pitkään autuaan tietämättömänä yöllä Vaasaakin ravistelleesta Eino-myrskystä. Nukuin yhteentoista, univelkojani kuittaillen. Tämän Helsingin sanomien sivuilta napatun kuvan mukaan pahin myräkkä olisi ollut Vaasassa aamulla klo 8 aikaan. Nukuin sikeästi, myrskykään ei saanut väsynyttä naista hereille.

Kuva: hs.fi
Aamulla, tai siis aamupäivällä kun heräsin, aurinko paistoi kauniisti. Ulos oli päästävä. Mies kertoi voimakkaasta tuulesta. Halusin aamulenkille siitä huolimatta. Kerrasto alle, Haltin Storm Wall -soft shell takki päälle ja lämmin pipo päähän, ettei tuuli käy korviin. Ei pieni tuuli tuntunut missään! :) Joskus se voi olla varusteista kiinni. Tuuli tuntui kyllä, mutta mun Storm Wall -takkini pysäytti tuulen kuin seinään, se ei ollenkaan mennyt luihin ja ytimiin. Merellä kävi kova tyrsky, aallot muodosti vaahtopäitä. Kaunistakin silti oli, aurinko pelastaa aina päivän kuin päivän. Ainakin marraskuussa!
 
Puita oli kaatunut todella paljon kävelylenkkini varrella. Tunnin lenkin aikana pysähdyin kuvailemaan puita ja maisemia, matkaa tuli kuitenkin 5,7 km. Teki niin hyvää käydä kävelyllä pitkien yöunien päälle!
 
 
 
 
 
  


- Tiina -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti