maanantai 6. tammikuuta 2014

Alkuvuoden treeniohjelma päätetty

Meillä oli selvästikin automatkalla Oulu-Vaasa välillä liikaa aikaa. Saatiin nimittäin vihdoinkin päätettyä tammi-helmikuun treeniohjelma. Ajatuksena oli vähentää salitreeniä syksyn neljästä kerrasta kahteen kertaan ja lisätä kehonhuoltoa viikon ohjelmaan. Lepopäivistäkin pitää huolehtia, kahdesta syystä: Tarvitsen aikaa tenttien lukemisiin ja kroppa kehittyy levossa. Ja onhan sitä kiva, kun on joskus muutakin tekemistä kuin treenaaminen :) On tässä elämässä muutakin, vai onko??

Tältä se nyt sitten näyttää:

Maanantai: Jalkapäivä
Tiistai: Lepopäivä
Keskiviikko: Yläkroppatreeni
Torstai: Sähly
Perjantai: Lepopäivä
Lauantai: Crossfit WOD 30 min + BodyBalance
Sunnuntai: Kävely + venyttely

Aluksi ajattelimme BodyBalancen perjantaille, missä olemme tavanneet käydä. Mutta päätimme, että lepopäiviä pitää olla kaksi ja lauantaina menee sopivasti peräkkäin nuo WOD ja BodyBalance. Sunnuntain venyttely tehdään joko salilla, missä olemme myös yrittäneet säännöllisesti käydä tai sitten vaihtoehtoisesti teemme kotona jos emme jaksa lähteä salille.Olen aika tyytyväinen, että saatiin nyt päätettyä tämä viikko-ohjelma! :) Mietittiin jo liikkeetkin noille jalkapäivälle ja yläkroppatreenille. Pitää niitä vielä vähän hioa ja postata sitten erikseen. Jalkapäivänä teemme ehkä myös selkätreenin, että saadaan jaot menevään sujuvasti.

Kuinka ollakaan, huomenna onkin sopivasti lepopäivä :)

Iloa ensi viikkoon!

- Tiina -

2 kommenttia:

 1. Te ootte hassuja! :) Mut onni on aloittaa lepopäivällä. <3
  M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Vai ollaan me niin hassuja ;) Joo, paitsi sitten V just luki, että sen tiistai-illan ohjelmat siirtyy keskiviikolle :D Ou nou. Pitääkö tiistain lepopäivä siirtää keskiviikolle? En kyllä pysty kun on nyt näin hyvä suunnitelma tehty - pitää siis treenata välillä jopa erikseen :)

   Poista