perjantai 28. helmikuuta 2014

Pikainen päivitys viikonlopun ohjelmasta!

Mulla on ollut niin superkiire ja siitä johtuva väsymys päällä, että en vaan kertakaikkiaan ole ehtinyt päivittää blogia :( Ja se on just sitä mitä mä haluaisin tehdä! No, kaikelle aikansa ja ei stressiä stressin päälle.

En ole tästäkään asiasta ehtinyt blogissa kirjoittaa ollenkaan! Nimittäin tänään alkaa Trainer4Youn kuntosalivalmentajan koulutus! Viikonlopun teemana on toiminnallinen anatomia. Tämän päivän agendalla on kuntosalitreenaamisen tavoitteista ja kuinka ne saavutetaan sekä voiman eri muodoista. Lauantaina ja sunnuntaina ohjelmassa on ohjaamista, ohjelman tekemistä ja toiminnallisen harjoittelun teoriaa. Aina päivän teoriaosuuksien välissä tehdään käytännön harjoituksia.

Seuraava lähijakso on kuukauden päästä jolloin aiheena on ravitsemus, erityisryhmät asiakkaina sekä näyttökoe. Teoriakoe on vielä toisen lähijakson päättymisen jälkeen.

Koska sitä nyt vaan on niin onnellinen lenkkarit jalassa :)

En tiedä mitä itse haen tältä valmennukselta. Ainakin omaan treenaamiseen ja kehittymiseen saa hyvää teoriapohjaa. Ja miksei sitä voisi töiden ohella ottaa joskus pari asiakastakin :)

-  Tiina -

2 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän kivaa :D Kyl mäkin vielä joku päivä, heti kun vaan mahdollista :D

  Mahtavan mielenkiintoista päivää! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Sitä se varmasti on, mielettömän kivaa ja mielenkiintoista! :)

   Poista