lauantai 15. helmikuuta 2014

Viikon blogitauon aikaisia kuulumisia

Viimeisestä kirjoituksesta on kulunut melkein viikko! Kertoo ehkä jotain viikkoni kulusta, se on nimittäin ollut tosi kiireinen. Töissä on vuoden kiireisin aika käynnissä ja ylitöitä on kertynyt reippaasti. Maanantaina on tärkeä tentti ja vähäinen vapaa-aika on mennyt siihen lukiessa. Lisäksi flunssani kesti puolitoista viikkoa ja vasta pari päivää olen ollut kunnolla taas terve. Urheilla en ole siis voinut ollenkaan, ennen kuin tänään. Eikä minulla olisi siihen ollut kyllä aikaakaan.

Onneksi tentti on kohta ohi, ja seuraava tentti onkin vasta 4.4. Mahtavaa, puolitoista kuukautta ilman lukemista, wuhuu! Nyt alkaa taas kunnon treenit ja aito vapaa-ajan vietto!

Kun tekee töitä iltakuuteen ja tenttistressi painaa päälle, ei ole aikaa kokkailla kovin kummoisia ruokia. Tai ei niin voi sanoa. Syödähän pitää kuitenkin ja puolessakin tunnissa saa kokattua vaikka mitä. En vaan ole ehtinyt käydä kunnolla ruokakaupassa koko viikolla ennen torstaita, joten ruoaksi on tehty mitä on kaapista vielä löytynyt. Lounasta en ole töihin saanut tehtyä, sillä ruokani ovat olleet tällaista pikaruokaa, kuin alla olevissa kuvissa: halloumisalaattia sekä munakasta ja smoothieta, joista ei ole jäänyt seuraavan päivän lounasevääksi.


Olen siis syönyt jälleen työpaikan ravintoloissa. Vähän järkytyin, kun yksi päivä lautaselle päätyi tällainen annos: iso annos ranskalaisia, ketsuppia, broilerin fileetä, majoneesia ja ylikeitettyä parsakaalia (jäi syömättä) tuomaan väriä lautaselle. Ajattelin, että tähänkö on tultu, heti kun on stressi ja kiire päätyy lautaselleni tällainen rasva-annos. Mutta arvatkaa mitä, tuo maistui niin superhyvältä!! En muista koska olisin syönyt viimeksi oikeita ranskalaisia (Jenkeissäkin vain bataatti-ranskalaisia :). Ihana rasvan maku yhdistettynä ketsuppiin, huhhuh mitä herkkua! :D Muina päivinä töissä olen syönyt uuniperunaa savuriista-kinkkutäytteellä sekä poronkäristystä ja perunamuusia <3


Kotona olen silti onneksi syönyt terveellisesti, vaikka olenkin vähän alkanut himoita suklaata. Ai niin, ja söinhän mä eilen 4 Fazerin sinistä konvehtia. Nam! Se ihana suklaan maku, joka suussa sulaessaan leviää koko suuhun... Melkein olen sortunut jäätelöönkin, mutta en silti. Mies onneksi ostaa itselleen lakritsijäätelöä, josta en tykkää, joten sitä pystyn helposti välttelemään. Yritän kiireestä ja stressistä huolimattani pyrkiä pois tavanomaisesta käyttäytymismallistani, eli ruokkimalla väsymystäni sokerilla. Onneksi nyt ensi viikosta alkaen ehdin taas käymään salilla ja tekemään ruokaa, sitten nuo epäterveellisten sokeriherkkujen himoitseminen taas vähenee.

Myöhästyneet ystävänpäiväterkut kaikille lukijoille! <3

Meillä kotona ei vietetä näitä päiviä lahjoilla tai oikein muutenkaan, koska koko elämä on yhtä Valentine's dayta nykyään :) Tulin kotiin apteekin kautta ja ostin meille molemmille pillerirasiat, johon voimme valmiiksi annostella aamun lisäravinteet. Tämä oli siis mun huikea ystävänpäivälahja omalle miehelle :) Aamuisin menee nykyään niin paljon enemmän aikaa kuin aiemmin aamupalan laittamisen, eväiden pakkaamisen ja lisäravinteiden ottamisen takia. Tällainen pieni helpotus arkiaamuihin. Mun aamun tabuihin kuuluu monivitamiini, omega-3 ja D-vitamiini.


Viikon suurin tapahtuma on ollut muutto uuteen työhuoneeseen. Meillä remontoitiin työpaikan alueella oleva vanha puutalo. Siellä on ollut toimistohuoneita ennenkin, mutta nyt siellä tehtiin kunnon peruskorjaus. Se talo on niin upeasti remontoitu vanhaa kunnioittaen (museovirastokin sitä jo vaatii!) mutta kuitenkin uutta on myös tuotu, kuten nuo lasiseinät. Siellä on kuitenkin täysin vanhan talon tunnelma puulattioineen. Minulla on nyt niin ihana huone, keltaiset tapetit, lasiseinät ja punainen matto <3 Ehdottomasti paras juttu on kuitenkin uusi sähköpöytä, jonka saa nostettua ylös, että töitä voi tehdä seisaaltaan. Olen nyt pari päivää seissyt töissä ja täytyy sanoa, että kroppa kiittää! Josko nämä niska-hartiavaivatkin tästä alkaisivat helpottumaan. Meillä on töissä rentoa ja tuossa talossa työskennellessämme voi pitää vaikka villasukkia jalassa :)


Onneksi siis työpaikalla nyt viihtyy erinomaisesti, sillä siellä tulee vietettyä enemmän aikaa kuin kotona...

Kohta helpottaa...

Hyvää lauantai-illan jatkoa kaikille! :)

- Tiina -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti