maanantai 29. heinäkuuta 2013

Välipäivän iltalöhöilyä

Viime viikolla tuli treenattua niin paljon, että tänään hyvällä omalla tunnilla päätettiin viettää välipäivää. Löhöttiin sohvalla, syötiin ihanaa soija-pinaattilasagnea ja katsottiin Suurimman pudottaja 11. kauden jaksoja.

Päätin kuitenkin, että venyttelen samalla ja kaivoinkin jumppamaton eteisen kaapista. Muru haki myös omansa ja alkoi tehdä lämmitelyksi haaraperushyppyjä ennen kuin ehdin edes asetella omaa mattoani lattialle. Kylmiltäänhän ei koskaan kannata venytellä vaan ainoastaan lämpimiä lihaksia. Noh, siitä inspiroituneena päätin vetää oman 300 toistoa -treenin aloittaen samoilla perushyppelyillä. Ideana on siis vetää kutakin liikettä 50 toistoa ja kaikki niin nopeasti kuin pystyy ja haastaa itsensä aikaa vastaan.

Vedin vielä lisäksi syväkyykkyjä (juujuu, peppua vaan niin alas kuin pystyy, sillä se parhaiten muotoutuu!), istumaannousuja (alkoi muuten viimeiset 10 polttaa mukavasti!), nyrkkeilylyöntejä (tälle on joku hieno oikea nimi mitä en muista), punnerruksia (polvet ylhäällä tottakai!) ja selät (eli maataan mahallaan ja nostetaan samaan aikaan yläselkää ja jalkoja).
Tuohon pikatreeniin aikaa kului multa 11 minuuttia! Siihen on jokaisella aikaa joka ikinen päivä! Alla oleva kuva on sekin peräisin mun Pinterestin treenimotivaatio-kansiosta, ja on niin totta! Jos ei oo aikaa pitkään treeniin, tee edes jotain!


Tämän päälle join muuten teetä samalla kun venyttelin. Arvatkaa valuiko hiki!

Venyttelin tosiaan 25 minuuttia. Mulla on kotivenyttelyissä haasteena jaksaa (viitsiä) venytellä 15 sekuntia pidempään yhtä liikettä. Nyt laitoin iPhonen ajastimen päälle ja olin lähes kaikissa liikkeissä 2 minuuttia.

Hyvä veto laiskan illan keskellä! Nyt suihkuun ja hyvät unet alle! Huomenna meenkin tyttöjen kanssa salille kahvakuulaileen. OMG, mä varmaan niin kuolen sinne. Erityisesti kun mun peukut on ihan hiertymillä viikonlopun haravoimisen jäljiltä...

Nukkukaahan ihmiset hyvin, niin jaksatte!

- Tiina -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti