perjantai 26. heinäkuuta 2013

Tasapainottomuutta BodyBalancessa

Oltiin murun kanssa tänään puolentoista kuukauden BodyBalance -tauon jälkeen vihdoin WSC:n Body&Mind studiossa. Yleensä aina käymme joka perjantai-ilta Balancessa, mutta aloitettuani Superdieetin toukokuussa se ei enää oikein mahtunut treeniaikatauluihini.
Olin tehnyt tämän kesän Balance-ohjelman vain kerran ja muistelin, että se on aika tylsä ohjelma pariin edelliseen verrattuna. Ja niinhän se olikin, ohjelma ei sisällä oikein mitään  "siistejä" vaikeampia liikkeitä. Se ei silti tarkoita, että ohjelmassa pääsisi helpolla, ei tosiaan. Tasapainoilu ei ole mun vahvinta aluetta, osittain varmaan siksi, että astun luonnostaan jalan ulkosyrjällä ja yhdellä jalalla on vaikea pysyä tasapainossa. Se kyllä helpottuu säännöllisen treenin myötä. Balancessa on tosi fiksusti tasapainoilubiisi aina jalkojen voimabiisin jälkeen, jolloin lihakset huutaa hoosiannaa. Pysy siinä nyt sitten jossain tanssija-asennossa!

Onnistuiskohan tämä paremmin meren rannalla auringonlaskun aikaan polkupyörään tukeutuen?
(Kuva Pinterest)

Monilla on käsitys, että Balance on liian kevyttä että siihen viitsisi käyttää kallisarvoista treeniaikaa. Ymmärrän kyllä, että suurin osa haluaa, että kun treenaa niin syke nousee ja hiki juoksee. BodyBalancehan on LesMills-tunti, joka yhdistää joogaa, tai chitä ja pilatesta. Tunti auttaa keskittymään ja rauhoittumaan. Liikeyhdistelmien kautta kehitetään voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta kovia pilatesosion vatsalihastreenejä unohtamatta!

Balancessa soi ihana musiikki. Tästä ohjelmasta erityisesti rakastan Lana Del Reyn biisiä Summertime sadness. Vaikka tänä kesänä en ole surullinen, niin silti rakastan Lanan upeaa ääntä ja laulun tunnelmaa, voimaa ja rauhaa!

 

Ihanaa ja rauhallista perjantai-illan jatkoa!

- Tiina -  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti